1/2 anonim válasza:
A víz is kifut, legalábbis tapasztalataim szerint. (Tésztafőzésnél, levesnél, teánál stb.)
A különbség szerintem annyi, hogy a tej talán egy picivel hamarabb, bár nem mértem le pontosan az időt.
2/2 Silber válasza:
A tejben sokféle szerves vegyület is jelen van. Ezek egyfajta hártyát képesek képezni, mások a felületi tulajdonságaik mint a víznek. Ha ez a hártya alá nagyobb nyomású légréteg kerül (melegítés hatására), a hártya felfúvódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!