Ha igaz az evolúció, akkor miért nem látunk párhuzamosan más evolúciós folyamatokat párhuzamosan a "mi" evolúciónkkal?
@Tom Benko: http://www.youtube.com/watch?v=xOn7DInBWK4
"God must exist... because the crocoduck doesn't!"
(9 másodpercnél micsoda melle van a csajnak... :-P)
Én értem mire akarsz kilyukadni. Be akarsz húzni a csőbe, rá akarsz minket vezetni, hogy isten teremtett mindent, és az evolúció hülyeség.
Szerintem arra vagy kíváncsi, ha egyszer kialakult az élet, miért nem alakult ki többször, és fejlődött tovább, külön utakon igaz?
Én erre azt mondom, ha van egy gázsütőd, és 3 tojásod, szalonnád, hagymád, sütsz egy rántottát. Egyszer megsütöd, megeszed, az kimegy belőled, és már "külön életet él", lebomlik stb. Ha holnap elviszik a gázsütőd, akkor már se tojásod, se szalonnád, se hagymád, se sütőd nem marad. Bizony így már nem fogsz új rántottát sütni.
Volt párhuzam. Csak egy példa: A főemlősökből kifejlődött a neandervölgyi és a cro-magnoni ember is. Időben tán kissé eltolódva. Ez egy külön evolúciós ág volt, olyan enyhén eltérő, hogy keveredni is tudtak. A cro-magnoni erősebb volt, részben kiirtotta, részben asszimilálta a neander-völgyieket.
Erszényes farkas?
Hasonló körülmények teljesen hasonló, mégis genetikailag eltérő fajokat hoztak létre.
Van párhuzam dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!