Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Igaz, hogy a férfiak el...

Igaz, hogy a férfiak el fognak tűnni? Ez csak az emberekre vonatkozik?

Figyelt kérdés
Hallottam már sok helyről, hogy a férfiak génállománya romlik és valószínűleg (ugyan sok idő múlva) ki fognak halni. Ez igaz? Miért van ez? Ha hosszú a téma, de valaki tud egy jó linket hozzá, azt is megköszönöm. Bioszos vagyok és őszintén szólva nem értem. AZ oké, hogy egy faj életképtelen és kihal, de hogy történhet meg egy fajon belül csak bizonyos nemű egyedekkel. AZt is mondják, hogy az eszkimóknál már alig születnek fiúk... Ezt sem értem.
2009. szept. 2. 01:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a sejtes klónozós dolog nem olyan egyszerű. A 20 éves nőből készült klónban sokkal több a mutáció (20 évnyi), tehát van benne valami, hogy a klón születésekor 20 évesek a sejtek. Persz nem úgy, ahogy egy valóban 20 éves sejt, de genetikai anyagát tekintve igen.

Nem véletlen, hogy Dolly, a klónbárány öregkori betegségekben szenvedett egész fiatalon.

(Egy genetikus)

2010. febr. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!