Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A "null sík" az mit jelent?

A "null sík" az mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 22:42
1 2 3 4 5 6
 31/53 Alex72 válasza:
70%
Ha jó olvastátok, benne volt a hírekben hogy a kormány már tud a Null-síkről. Pedig azért mert December 21-én olyan megszorító csomagot fognak bejelenteni, amivel mindenkitől a maradék pénzét is elveszik. Nem lesz áram, mert nincs miből fizetni, nem lesz hang, mert a kormány leállítja a rádiókat. Nem lesz élelem a boltokban, mert azt csak állami boltokban lehet kapni, de arra még nem készültek e az utalványok. Ez a null sík.
2012. nov. 20. 16:27
 32/53 anonim ***** válasza:
33%

A föld benne van jelenleg egy fotonövben ami 2012.12.21.-én a null síkba ér. Emiatt lesz elvileg sötétség pár napig, mert eltakarja a napot... hogy mit hogyan azt nem tudom... lehet, hogy nem is létezik a fotonöv csak kitaláció. De hivatalosan ez a lényeg.

Ha létezik ez a fotonöv ennek a "gyűrűje" fog a nap és a föld közé érni és ezért lesz sötétség. Nem hivatalosan.

Amiben biztosak lehetünk nem fog szólni róla semelyik kormány sem. Egy fogyasztói társadalomban élünk és ha erre felkészülnének az emberek nem érné meg a gazdaságnak, pánik lenne otthagynánk a munkánkat hiszen a pénz semmit nem fog érni így ha nem lesz áram és a bankszámlán is törlődik minden. Ez egy tökéletes megoldás lenne a "Globális elit" számára, hogy létrehozza az Új Világrendüket...

2012. nov. 26. 19:50
 33/53 anonim ***** válasza:
32%

"... Amiben biztosak lehetünk nem fog szólni róla semelyik kormány sem ..."

Amiben biztos lehetsz az az, hogy a fejedben van/lesz hatalmas sötétség. Remélem csak viccnek szántad a hozzászólásodat. Ha komolyan nem ... hát akkor csak sajnálni tudlak téged és a környezetedet...

2012. nov. 27. 10:37
 34/53 anonim ***** válasza:
43%

Igazából komolyan írtam amit írtam... nekem ez a véleményem. Ha így lesz nem fognak szólni... majd csak az utolsó pillanatba esetleg, de akkor már nem fog sokat segíteni valószínűleg. Hogy miért azt is leírtam. Ha nem érted még mindig Google: Új Világrend. Széleslátókörű ember vagyok, nem beszélek fére. Még ha számodra hihetetlenül is hangzik. Minden kormány sokat hazudik és mindig titkol valamit... ha ez még nem tünt volna még föl akkor te élsz sötétségben... színház az egész.

Csak így érdekeség képpen... ha én sötét vagyok akkor ezek őrültek lehetnek számodra: http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU :)

2012. nov. 27. 18:28
 35/53 anonim ***** válasza:
44%

"Igazából komolyan írtam amit írtam..."

Hát ez van. Einstein is megmondta az univerzum és az emberi hülyeség határtalan, bár az elsőben nem biztos.

"Ha így lesz nem fognak szólni... majd csak az utolsó pillanatba esetleg..."

Csak gondoljuk végig logikusan. Ha igaz is volna, ugyan miért érné meg nem szólni? Mit nyernek vele, avagy mit NEM vesztenek el vele, ha nem szólnak (időben). Ha a világnak vége, nem tök mindegy? Ha meg nincs vége, pont hogy pozitívan jönnének ki a dologból. Hiszen a korai szólással felkészíthetnék az embereket. Sehogy nem logikus, csak akkor, ha valójában nincs is miért szólni!

Én azt nem értem, hogy milliónyi cáfolat megjelent a dologról, és miért is nem lehet elfogadni a dolgot. Avagy, miért is nem jön AKÁRKI, aki cáfolná a valóban tudományosan állást foglaló irományokat. Ha valóban lenne bármi akárcsak hasonló, valóban bekövetkező bármiféle katasztrófa vagy nem mindennapi esemény, elvárható lenne, a pletyka kibocsájtójától valamiféle állásfoglalás. Ilyen nincs, csak az eredeti, közkézen forgó, ezer forrásból idézett, gyakorlatilag azonos épületes baromság. No vajon ez miért van?

Érted már barátom? Van egy hülye hír (azóta se semmi több...) és van a NASA-tól, tudósoktól, köznapi értelmesebb emberektől származó, jól érthető cáfolat! Ennek ellenére nem fogadjátok el a dolgot, és van, aki pl amiatt aggódik, hogy a lányát hogy is nyugtassa meg. Hát szomorú vagyok, mert ezek szerint egy ilyen társadalom tagja vagyok, ahol sajnálatos módon olyan tanulatlan és sötét emberek élnek, akikre egy valódi vészhelyzetben gyakorlatilag nem támaszkodhatunk.

"Széleslátókörű ember vagyok, nem beszélek fére..."

No akkor légyszíves magyarázd már el, miért is nem fogadható el pl. a NASA hivatalos cáfolata a dologról számodra? Nagyon érdekelne...

"Minden kormány sokat hazudik és mindig titkol valamit... ha ez még nem tünt volna még föl akkor te élsz sötétségben... színház az egész."

Ez igaz, de ennek a dologhoz semmi, de semmi köze. Nem kell ebből (is) politikai vitát indítani.

"Csak így érdekeség képpen... ha én sötét vagyok akkor ezek őrültek lehetnek számodra..."

Nincs most időm rá, de meg fogom nézni. Majd akkor beszélhetünk róla...

Végszóként; Azért vagyok még szomorú, mert a lepontozásból kiderül hogy a pontozók fele kb. a Te/Ti álláspontotokon van. Elkeserít, ha arra gondolok, hogy ezek a tudatlan emberek esetleg úgy nevelnek fel gyerekeket, akiknek a szülei tudatlansága miatt nagyon-nagyon nehéz helyzetük lesz, amikor majd tanulnak dolgokat, és a szülők nem fogják tudni segíteni őket :(

2012. nov. 28. 10:02
 36/53 anonim ***** válasza:
Mondatonkénti szétszedés, igen, és teljesen jogosan. Kár, hogy megelőztek.
2012. nov. 28. 12:58
 37/53 anonim ***** válasza:
44%

NASA! Ember az soha az életbe nem mondott még el semmit se, folyamatosan titkolnak csomó mindet!

Tudtad, hogy a hold akkora, hogy elvileg nem is szabadna, hogy itt legyen, mert a földnek magához kellene vonzania a tömege miatt! Nem gyanús senkinek az se, hogy olyan képeket készítenek a világűrbe a Marsról, a holdról (fekete fehéreket még ma is sokat) stb. amiknek a kép minősége borzalmas! Kb. egy 2 megapixeles kameráéval egyenértékűvel! Kb. 1 MILLIÁRD GALAXIS létezik és azt merik mondani, hogy csak a földön fejlődőt ki élet... miközben egy csomó UFO jelenséget észleltek már világ szerte és mindegyik ősi kulturában van rájuk konkrét utalás!

Egy pár idézetet engedjetek meg!

"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát és menni tovább, mintha mi sem történt volna." (Winston Churchill)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." (Benjamin Disraeli)

" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál." - Henry Ford

"Senki sem inkább rabszolga, mint azok, kik tévesen szabadnak hiszik magukat" (Goethe)

"A modern bankrendszer a semmiből állít elő pénzt. E folyamat valószínűleg a legmeghökkentőbb bűvészmutatvány az eddig kitaláltak közül. A banküzlet romlottságban fogant, és bűnben született. A föld a bankároké. Vedd el tőlük mindenüket, de hagyd meg pénzteremtő hatalmukat, és egy szempillantás alatt teremtenek elég pénzt, hogy mindent visszavásároljanak újra… Vedd el tőlük ezt az óriási hatalmat, és az összes óriási vagyon, mint az enyém is, eltűnik, és el is kell tűnnie, mert akkor ez a világ, amiben élünk, egy jobb és boldogabb világ lesz. De ha továbbra is a bankok rabszolgája akarsz maradni, és rabszolgaságod költségeit is magad akarod fizetni, akkor hagyd, hogy a bankárok továbbra is teremtsék a pénzt és felügyeljék a hiteleket." (Sir Josiah Stamp az Angol Nemzeti Bank igazgatója 1928-1941)

"A "titkos" szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. Beszivárgással, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választás helyett. Ez egy rendszer, amit megterveztek, óriási emberi és anyagi forrásokkal, egy igen hatékony gépezetben, amely katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai műveletekből áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak. Hibáit eltemetik, nem reklámozzák, ellenzőit elhallgattatják, nem dicsőítik. Nem kérdőjelezik meg kiadásaikat, titkaikat. Solon az athéni törvényalkotó megtiltotta, hogy megtörjünk az összeesküvések nyomására. Kérem, informálják az amerikai közvéleményt. Az embernek annak kell lennie, aminek született. Szabadnak és függetlennek." (John F. Kennedy, 1961 áprilisában)

Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részvettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át. Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettük volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt. De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé. Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk." (David Rockefeller a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde)

Az az igazság, hogy folyamatosan hazudnak nekünk.. átlag embereknek. Nem az a célom, hogy elhidd amit mondok hanem az, hogy utána néz! De sajnálatos módon nincs rá időd... pedig nem ártana rá időt szakítani.

Egy kedves ismerősöm szokta mondani, hogy "Mindenki a saját tudásszintjén nyomorog" és ez nagyon igaz! Te engem "tudásom" miatt sötétnek tartasz én meg a te "tudásod" miatt hasonlót gondolok rólad... hát ez van! :)

Google: Új világrend! Nézzetek utána mi is ez és írjátok meg ha szerintetek ez baromság! Ha meg nem azt is! Köszönöm! :)

2012. nov. 28. 21:19
 38/53 anonim ***** válasza:
62%

"NASA! Ember az soha az életbe nem mondott még el semmit se, folyamatosan titkolnak csomó mindet!"

Pffff ... Ember, te nagyon el vagy tévedve ...

Szerintem az életben nem láttad a NASA honlapját. Mi az hogy nem mondanak el semmit? A főoldalon még kategorizálva is vannak az újdonságok, telis-tele témákkal...

"Tudtad, hogy a hold akkora, hogy elvileg nem is szabadna, hogy itt legyen, mert a földnek magához kellene vonzania a tömege miatt!"

Ez válaszra se méltatom, akkora baromság.

De mégis... muszáj...A Föld vonzza igen, de ahogy kering a tehetetlenségéből adódóan van egy olyan erő, ami szépen igyekszik eltéríteni a pályájáról (értsd szeretné kiegyenesíteni a közel körpályát). Aztán ez az erő biza arányos a keringő test, Hold tömegével, pont úgy, ahogy a gravitációs vonzásból eredő erő is. Mily meglepő, ha a Hold tömege kisebb volna akkor az ominózus erő is kisebb lenne, ha nagyobb lenne a tömege akkor meg az is nagyobb lenne, szépen marad egyensúlyban a kettő, és marad a Hold a keringési pályán. Fizika két test probléma. nyugodtan rákereshetsz ...

"Nem gyanús senkinek az se, hogy olyan képeket készítenek a világűrbe a Marsról, a holdról (fekete fehéreket még ma is sokat) stb. amiknek a kép minősége borzalmas!"

Háááát tudod barátom, te igen csak le vagy maradva. Mondd meg nekem, nem láttál egyetlen képet se pl a Curiosity felvételeiből?

[link]

Tessék itt van amennyit csak akarsz. Mind kiváló minőségű, és színes ...

Vagy ugyanilyenek a Holdról:

[link]

Van köztük feketefehér színes...amit csak akarsz...

"Kb. 1 MILLIÁRD GALAXIS létezik és azt merik mondani, hogy csak a földön fejlődőt ki élet..."

Senki nem mondott ilyet! A NASA főleg nem! Ne ferdíts. Ha meg lennének győződve róla, akkor szerinted mi a fenének költik a dollármilliókat a különböző kutatásokra? Többek között pl. a mostani Curiosity projectre? Hm?

És még te nevezed magad széles látókörrel rendelkezőnek? Ne csinálj már magadból bohócot... Pffff...

miközben egy csomó UFO jelenséget észleltek már világ szerte és mindegyik ősi kulturában van rájuk konkrét utalás!"

2012. nov. 29. 10:04
 39/53 anonim ***** válasza:
71%

Az utolsó mondatod kifejtése elmaradt...

"miközben egy csomó UFO jelenséget észleltek már világ szerte és mindegyik ősi kulturában van rájuk konkrét utalás!"

Az UFO jelentése nem azonosított repülő objektum. Vannak ilyenek, senki nem tagadja. Még az is elképzelhető, hogy vannak földönkívüli lények a Föld közelében (gondolom ezt akartad hallani), de igazából erre konkrét bizonyíték -tetszik vagy sem- nincs. Igaz, kizárni sem lehet teljes bizonyossággal. De ennek már vajmi kevés köze van a topic eredeti témájához. És mivel az álláspontjaink nem most fognak közeledni, sok értelme nincs is erről többet beszélni.

maci

2012. nov. 29. 10:10
 40/53 anonim ***** válasza:
45%

Figyelj... szarok a képek, fekete fehérek is és még sorolhatnám... igazából ha nekem nem hiszel akkor itt van Aranyi László, a téma szakértője. Nézd meg utána magyarázzál. Már nagyon régen láttam nem tudom milyen témákra térnek ki de érdemes lenne megnézned. A másik még a Holddal kapcsolatban, hogy nem tűnt még fel neked, hogy a Holdnak mindig ugyan azt az oldalát látod?! Míg a másik oldalát soha nem látod! Amikor a Holdról készítettek képeket akkor is totál sötét volt az ég, semmi csillag vagy esetleg bármi más.. semmi se! A másik valószínűsítem azt gondolod, hogy a Hold az fehér vagy szürkés színű. Na már most.. amikor egy tárgyat vagy egy égi testet (Pl.: Hold) távolról nézzünk akkor annak torzul a valós színe! Biztos észre vetted már, hogy amikor a Nap nyugszik le akkor is torzul a térben a színe (sárga, piros, vörös stb. színe lesz), ugyan ez van a Holddal és más égitestekkel is.

Enigma A Mars - friss információk, megint hazudtak...

http://www.youtube.com/watch?v=J9enBYVsAp8

Enigma 2011.08.16. - A Hold titkai (FixHD TV)

http://www.youtube.com/watch?v=AOadQQrKsys

Nem az a cél, hogy elhidd amit mond neked valaki, hanem, hogy utána járj. Utána néztem amit írtál, nem találtam róla semmit se amit írtál a Holdról... én csak ennyit találtam róla neten így gyorsba:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=ZG-duWqFNcU

2012. nov. 29. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!