Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A "null sík" az mit jelent?

A "null sík" az mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 22:42
1 2 3 4 5 6
 11/53 ySpoo válasza:
100%

[link]

Tessék

2012. nov. 12. 06:45
 12/53 anonim válasza:
65%
Ekkora hülyeséget mát tényleg kiirkálgatni a netre már unalmas olvasgatni "valahol az univerzumba elértünk a null síkhoz mien érdekes akkor eddig miért nem jutottunk oda mikor a föld egy adott pályán kering akkor minden évbe el kellet volna jutni hozzá 2000év allat nem mentünk el oda de most igen azta már rendesen fáj a sok hülyeség. itt valakinek a gondolataiba jutottunk el oda minél közelebb kerülünk december 21 hez annál több marhaság kerül majd fel a netre :) kiváncsi leszek mi lessz majd előtte való nap xd
2012. nov. 12. 08:12
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

"...Az viszont igaz, hogy a Föld december 21-én egybe fog esni a Galaxis tengelyével..."

Ez sem igaz! A Naprendszer a tejútrendszer tengelyétől (középpontjától) kb 30ezer fényévnyire, a tejútrendszer síkjától kb 50 fényévnyire van. Bár már a megfogalmazás is hibás, hogy is eshetne egybe egy bolygó egy tengellyel... Brrrr.

Azt írja a rengeteg hülye oldal hogy a Naprendszer síkja metszi a tejútrendszerét. Mivel a két sík nem párhuzamos, ez teljesen szokványos dolog. Hiszen két, nem párhuzamos sík biztosan metszi egymást.

2012. nov. 12. 12:33
 14/53 anonim válasza:
100%

MINDENKI!!!!!!!!!!!

OLVASSÁTOK EL: [link]

2012. nov. 12. 18:51
 15/53 anonim válasza:
100%

MINDENKI!!!!

OLVASSÁTOK EL!!!!! FŐLEG A NAIVOKNAK AJÁNLOM!

[link]

2012. nov. 12. 19:12
 16/53 anonim válasza:
100%
hopecs ez kétszer ment :D
2012. nov. 12. 19:13
 17/53 simmistric válasza:
35%
Hát én besírok egyeseken hogy mennyire sötétek X'''DDDD """Áram tartja össze az élőlényeket""", """valahol az univerzumba elértünk a null síkhoz mien érdekes akkor eddig miért nem jutottunk oda mikor a föld egy adott pályán kering akkor minden évbe el kellet volna jutni hozzá 2000év allat nem mentünk el oda de most""", """ha beírod google-ba , hogy ' null sík 'semmit sem fog kihozni rá....Szóval, olyan, mint null sík, egyáltalán nem létezik"""...... Ti is csak a facebook-on meg a győzikén nőttetek fel XD De sötétek vagytok!!! Beszarás XDDDDD Fú mennyi hülye van a világon
2012. nov. 12. 20:05
 18/53 anonim ***** válasza:
51%
2012. nov. 12. 20:28
 19/53 A kérdező kommentje:
nem azértt mondtam mert elhiszem azt a baromságot, énis tudom hogy kb. minden életben megtalálható az áram. Csak az érdekelt, hogy van e egyáltalán null sík, és ha van mi is az mert a google-n nemtaláltam magyarázatot...
2012. nov. 12. 21:11
 20/53 anonim ***** válasza:
79%
"Ez sem igaz! A Naprendszer a tejútrendszer tengelyétől (középpontjától) kb 30ezer fényévnyire, a tejútrendszer síkjától kb 50 fényévnyire van. Bár már a megfogalmazás is hibás, hogy is eshetne egybe egy bolygó egy tengellyel... Brrrr." - bocsi, rosszul fogalmaztam - a Föld tengelye egy vonalba esik a Galaxis tengelyével. Így már pontosabb a megfogalmazás.. Aki meg lehülyézett az elektromos áram miatt... Az agyban illetve a szívben is elektromos impulzusok vannak, sőt, a sejtek közötti kommunikációhoz is szükség van elektromosságra, amit a szervezetünkben található ionok közvetítenek. Az elektromos áram nem egy szintetikus valami, ami csak a számítógépekben, televíziókban, egyéb elektromos berendezésekben található meg... Kedves kommentelők...
2012. nov. 12. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!