Hisztek a világvégében?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy a föld évek milliói/százai múlva nem lesz, de én nem hiszem, hogy az egész "világnak" vége lenne. Akkor semmi nem maradna, szó szerint SEMMI.2009. aug. 6. 21:15
1/11 anonim válasza:
amire eljön ez a mese mi már rég örökkévalóság leszünk(ez a generáció)
2/11 anonim válasza:
Én annak hiszek/tartom elképzelhetőnek, amit a kor tudományos kutatásai bizonyítanak, vagy feltételeznek. A nap nagyon nagyon sok idő után meg fog halni, ami azt jelenti, hogy egyszer földagad, és a föld közel kerül hozzá, és lakhatatlan lesz, de attól még lesz anyag a világon. Még több idő múlva a világegyetem egy pontba zsugorodik össze, hogy aztán egy újabb ősrobbanás következtében megint legyen világ. Ezeket tartom elképzelhetőnek, legalábbis a jelenlegi tudomány szerint ezek azok. A 2020, 2012, 2222, 2200, meg hasonló számjátékokból következtettetett világvégék hülyeségek, kezdték az ókori vallások, folytatják a szekták.
3/11 anonim válasza:
Igen. A Maják szerint 2012.december.23.-adikán lessz.
4/11 anonim válasza:
21:56 - os nagyjából popntosan leírta a várható -földközeli- eseményeket, de abban téved, hogy a tudomány mai állása szerint a világegyetem majd egyszer újból egy pont lesz, és egy újabb ősrobbanással egy másik világegyetem keletkezik.
a tudomány mai állása szerint nem a pulzáló, hanem a korlátlanul táguló világegyetem- modell az érvényes.
5/11 anonim válasza:
Ja, akkor le vagyok maradva. Régen olvastam már erről, ezek szerint azóta változott az álláspont.
6/11 anonim válasza:
Én a Bibliában hiszek. A Biblia szerint nem a föld fog elpusztulni, hanem a világrendszer. A Föld azért lett teremtve, hogy lakjanak rajta. Ha pedig megáll ez a pusztítás, helyre jön minden. ( Zsoltárok 37:9-11 )
Én optimista vagyok.
7/11 anonim válasza:
persze lehet hinni a bibliában, csak az a bökkenő, hogy a tudomány nem hit kérdése...
8/11 anonim válasza:
A mai tudomány azt mondja, a mérések arra utalnak, hogy örökké tágulni fog, de olyannyira lassul, hogy a mérete korlátos marad, tehát mindig közelíteni fog egy méretet, amit soha nem ér el. A világ vége amikor elpusztul az utolsó proton is... mert a protonnak is van felezési ideje.
9/11 anonim válasza:
lehet hinni sok mindenben de én ebben hiszek: hogy amikor a nap vörös oriásá válik elnyeli a Földet (nem csak azt) és a bolygóra végső pusztulás vár! ez nagyon sok helyen meg van irva
10/11 anonim válasza:
Egyszer biztos , h megsemmisül a Föld. Hogy mikor, azt nem lehet tudni. Ezekben a jóslásokban, meg nem kell hinni. Jósoltak itt már majdnem minden kerek évszámra világvégét. Esetleg ha bizonyítani is tudja , például egy meteorit közeledésével, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!