Hisztek a világvégében?
+1 az első válaszhoz.
A manapság terjengő világvége teóriákban nem hiszek. Az elmúlt évezredek során mindig voltak ilyen elméletek az akkori időkre vonatkozóan, tudományos, vallási, misztikus, stb. alapokon. A jelenlegi állapot csak annyiban különbözik a száz évvel ezelőttihez, hogy most a mai technikának köszönhetően mindenki megoszthatja a különféle elméleteit a nagyközönséggel, amire mindig akad több-kevesebb követője is.
33/F
Én bízok benne hogy még nem most lesz,de amúgy nagyon félek 2012-től. Az tény és való hogy rendesen leamortizáljuk a Földet,de már annyiszor rebesgették hogy világvége lesz,hogy hihetetlen hogy most tényleg az lesz. A gyerekeimet féltem csak!
25/L
Első vagyok.
A mi életünkben nem hiszek világvégében.
Ez a egész 2012 egy kitaláció, semmi tudományos alapja nincs, az ember meg nem fogja magát mostanában kiirtani max lecsökken a népesség egy kicsit.
A mi életünkben bekövetkező világvégében nem hiszek. Háborúban, ami véget vet az én életemnek (de azt is túl fogja élni valaki, az ember szívós jószág), abban hiszek. De ennek nem jósoltak semmiféle hangzatos dátumot.
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!