Egyedül vagyunk ebben a nagy Univerzumban?
Figyelt kérdés
Szerintem nem,de nagyon érdekelne,hogy rajunk kívül vannak-e élőlények,vagy valami más...2009. júl. 28. 13:56
21/26 anonim válasza:
Nekem az a véleményem hogy van élet a földön kívül, de nem ilyen hiperfejlett, meg emberszerű lények.
Hanem gombák, vírusok(az hogy a vírus mennyire élőlény az már más kérdés) baktériumok, legjobb esetben ilyen Lovecraft novelláiból ismert lények.
22/26 anonim válasza:
23/26 anonim válasza:
Merő dőreség azt állítani hogy a végtelen világban csak tízmilliárd fejlett lény van... sztem =P
24/26 anonim válasza:
Remélem a 10 milliárd alatt nem azt a 6,5 milliárd embert érted.
25/26 anonim válasza:
Nem tudod hogy hány embert rejtegetetek én a padlásomon... xD
26/26 anonim válasza:
100% hogy vann az univerzumban, Földön kívüli élet, hisz mi is csak egy aprócska bolygón lakunk egy naprendszerben. Még a Naprendszerünkön túlra sem jutottunk el, és még ott van az a 100 milliárd naprendszer ami galaxisunkon belül van és azonkívül még ott van az a több milliárd galaxis amiben vagy kevesebb vagy sokkal több Naprendszer van. És biztos, hogy ennyi Naprendszer közül nem egy olyan van amiben a bolygók, megfelelő távolságra vannak a központi csillagtól, hogy a felszínükön létrejöhessenek az élet jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!