Most jelenleg mi a valószínűsége, hogy találok benne állást?
Figyelt kérdés
Környezetvédelmi és fejlesztési szaktanácsadó képzésen vagyok, fizetős, első féléven vagyok túl. Nézegettem itt szabolcsban, van pár kft, azokat elnézve a honlapon eléggé zárt körű. Tud valaki valami tanácsot adni, hogy hova érdemes elküldeni az önéletrajzokat? Mert hülyét sem akarok magamból csinálni. Van szakmám, tanár is vagyok, de ezt szeretném már csinálni és most munkanélküli is vagyok. Bármilyen véleményt szívesen fogadok.2012. aug. 11. 16:21
1/1 anonim válasza:
Nehéz vagy lehetetlen ezen szak után elhelyezkedni a szakmában, de lehetsz jó biztosítási üzletkötő, vigécz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!