Vírus és baktérium?
Figyelt kérdés
1. Hol találhatok részletes információt ezen teremtményekről és ezen cuccoknak a működésről?
2. Ha ráülök egy vírusra vagy baktériumra, miért nem pusztul el vagy változik át? A levegőben hogy képesek életben maradni?
2012. aug. 2. 14:41
2/6 A kérdező kommentje:
Te nem tudod a választ, igaz?
Az elsőre nem is kell csak ajnálás, de a másodikra írhattál volna valamit. De úgy látom, nem tudsz.
2012. aug. 2. 15:48
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ kedves második hozzászóló. A wikipédiát már néztem. Főleg inkább a második kérdés érdekel. Az elsőt csak azért írtam ki, hátha van itt valami nagy vírus imádó, akinek van valami baromi jó könyve, amit ajánlana nekem. Tudom, hogy nem egyszerű téma.
2012. aug. 2. 15:55
5/6 anonim válasza:
2: nagyon nehéz ténylegesen megérinteni valamit.
A kezed, és amit megérintesz, sem sík - tehát csak néhány ponton találkoznak. Ott szétnyomnak pár rosszul helyezkedő baktériumot - a többi 99% viszont vidáman életben marad.
6/6 anonim válasza:
Az előzővel egyetértek.Ezentúl a baktériumok bakteriospórával vészelhetik át akár a levegőben a kedvezőtlen időszakot.A vírusok nem élőlények,nincs önálló anyagcseréjük,azaz nem "élnek".Ki is lehet kristályosítani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!