Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Most mi is ez a galaktikus...

Most mi is ez a galaktikus együttállás, és mikor lesz? és mi a tudomány álláspontja?

Figyelt kérdés

Egy műsorban volt ma, hogy december 21-én lesz.

Amikor volt ilyen nagy katasztrófák voltak a földön.

Jégkorszak, fejkihalás, stb.

Néztem, de neten május 20-át és 1998-at is írtak az együttállásra.

Na de msot akkor mi az igazság?

2012. júl. 27. 22:05
 1/6 Srapnel ***** válasza:
72%
Valószínűleg az az igazság, hogy a küszöbön álló világkatasztrófát az emberi társadalom, konkrétan a kapitalista piacgazdaság erőforrásfelélő és nem fenntartható mivolta fogja okozni. Ha épp idén dec. 21-én fog beomlani a világgazdaság, akkor az sem azért lesz, mert valami galaktikus együttállás van.
2012. júl. 27. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Tessék?

Miféle galaktikus együttállásról beszélsz?

Azt ugye tudod, hogy a galaxisokban számottevő hatása kizárólag a központi fekete lyuknak és a sötét anyagnak (az egésznek együtt) van?

És még ez is csak arra jó, hogy egyben marad a galaxis, nem repül szét az egész.

Tehát miféle együttállásról van szó?

2012. júl. 28. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mi fog együtt állni mivel?

Pláne galaktikus mértékben?

2012. júl. 28. 13:42
 4/6 Tom Benko ***** válasza:
Új technoblabla az ezoizéknek.
2012. aug. 1. 00:17
 5/6 anonim válasza:
Galaktikus együttállás annyit tesz:a naprendszerünk összes bolygója egy vonalban fog állni, mind emellett egy síkban áll a Galaxisunk(Tejútrendszer)középpontjával. Vagyis, ez olyan, mintha egy kört megfeleznél. És csupán azért galaktikus, mert a galaxis is közrejátszik benne(Ennek a síkjával egy vonalban állnak a bolygók). Írtak Dec.21-ét, és a tudomány álláspontja csak annyi, hogy 4-5 napig teljes sötétség lesz, elmegy az áram, elektromosság, stb. Az állatok elrejtőznek, és ha egyáltalán lesz ilyen(ugyanis én nem nagyon hiszek benne, csupán leírom, amit hallottam) akkor lesznek emberek, akik nagyon rosszul fogják lelkileg viselni ezt, és nyilván sok gyilkosság lehetne, vagy baleset,depresszió, meg ilyen lelki betegségek. Habár a magyarázat(maga a galaktikus együttállás fogalma) elég ésszerű, én mégsem hiszem, hogy bekövetkezik, mivel pár helyen az emberek számláit, tartozásait helyezték előtérbe, hiteleket, pénzügyi dolgokat, meg ilyesmiket. Tehát, a tartozások rendezését. Szóval valószínűleg csak erre megy ki a játék, aztán hirtelen kiderül, hogy elszámoltak valamit, és később lesz, vagy valamilyen tényező miatt mégsem következett be az együttállás. Hidd el, 22.-én már csak röhögni fogsz az egészen.
2012. dec. 10. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

"Galaktikus együttállás annyit tesz:a naprendszerünk összes bolygója egy vonalban fog állni, mind emellett egy síkban áll a Galaxisunk(Tejútrendszer)középpontjával."

Na ez az, ami nem fog bekövetkezni. Nézz csak meg egy asztronaptárt.

2012. dec. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!