Régen láttam egy olyan videót, ahol egy ember egy állattal közösül, és ha egy ember közösül egy állattal, abból lehet valami utód?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 15:30
2/12 anonim válasza:
Hogy lehetne már? Két teljesen különböző szervezet. Mellesleg ez állatkínzás.
És mit keres a kérdés az elektronikus eszközök témakörben?
3/12 anonim válasza:
Eltérő DNS, stb.
Akkor már nagyon sok kecskeember, kutyaember, lóember, stb. szaladgálna...
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,én is hülyeségnek tartottam,de azért kíváncsi voltam rá.
2009. júl. 13. 16:08
5/12 anonim válasza:
nem, a kromoszómaszámok nem egyeznek.
6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként bocs hogy az elektronikai részlegbe tettem,még csak ma regisztráltam.
2009. júl. 13. 16:11
7/12 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy az ilyen hibridek létrejötte általában közeli rokon fajok között lehetséges, az ő génállományuk egyezik még annyira, hogy valahogy eléldegéljen a hibrid. A ló és a szamár minden további nélkül keresztezhető, az öszvér életképes, de terméketlen. A tigris és az oroszlán is keresztezhető, a tavi béka a kis tavi béka is keresztezhető, stb. Állítólag annak idején a Szovjetúnióban kísérleteztek csimpánz-ember hibridek létrehozásával, de a dolog nem működött, így kijelenthetjük, hogy mi a legközelebbi rokonunkkal sem tudunk hibrideket létrehozni.
8/12 anonim válasza:
szerintem az állat egy életre megundorodott attól az embertől..
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Te jó ég!!! Ilyen kérdések és ilyen válaszok!!!!
Egyébként a 17:58-asnak üzenem lehet,hogy neki a majom a legközelebbi rokona,de nekem nem. Ezt tanítják a gimiben 9-10.-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!