Ez most így van?
Figyelt kérdés
"Termesztése viszonylag egyszerû. Lótrágyán, vagy valamilyen gabonafélén, rozson, szalmán két hét alatt teljes micélium fejlõdik, amit le kell takarni földel, vermikulittal, vulkáni kõmorzsalékkal. Ezután két héttel, párás helyen már érett gomák lesznek rajta." szóval,akkor ha párás helyen tartom a trágyát akkor kinő belőle a gomba?nem kell semmi spóra vagy ilyesmi hozzá?2012. márc. 6. 14:33
1/5 anonim válasza:
Még mindig a drogodat akarod megszerezni?
Nyilván kell hozzá spóra, ha nem volt az eredeti cuccban. Informatívabb volna a kérdés, ha odaírtad volna, hogy melyik gombáról van szó. De szerintem ne drogozzál.
2/5 A kérdező kommentje:
igen még mindig :D
amúgy kékülő trágyagombáról van szó
2012. márc. 6. 15:45
3/5 A kérdező kommentje:
de azt írja hogy a trágyából kialakul a micélium.tehát akkor nem kell spóra igaz?
2012. márc. 6. 15:48
4/5 anonim válasza:
Nem azt írja, hogy a trágyából lesz a micélium, hanem azon alakul ki. Spóra kell, ha nem volt az eredeti tenyésztalajban.
Szerintem először termessz csiperkét, ahhoz pont ugyanez kell, csak a spórát könnyebb beszerezni. És azt biztos ismered. Ha ez megy, és elviseled a rohadó tárgya szagát, akkor tőlem szórakozz más gombákkal. De hogy honnét szerzel egy feltehetően kihalt fajtól spórát, azt nem tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
kár...:( akárhogy is,köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 6. 16:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!