Genetikailag, egészségileg tökéletes gyerek?
Felmenök betegségére lesz gajlamos. Függ a gyerek állapota a szülők koráol is. Főleg az apa ne legye 40 éves.
" az adatok arra mutatnak, hogy amint az apa eléri a 35 éves kort, csekély, de általános növekedés figyelhető meg a születéskori kockázatok terén, míg 40 éves kor után ez a rizikó már meredeken emelkedik. A magasabb kockázat oka az, hogy az ondósejtképződés során a hímivarsejtek DNS-ében évente átlagosan 2 új mutáció halmozódik fel, tehát idősebb korra több mutáció van jelen az apa örökítőanyagában, és ezek a változások egyértelműen összefüggésbe hozhatók az utódokban megjelenő genetikai mutációk, valamint egyéb rendellenességek előfordulásával."
Manapság ninden 2. gyerek autista spektrumzavaros amierr ki van tolódva a gy.vállalási korhatár.
Ilyen gondolkodással nem kellene szaporodni. Ahogy 2-es is írja, 35-40 felett már nagyobb az esély rendellenességekre.
Ha a szülés közben történik valami (pl oxigénhiány) és mégsem lesz egészséges, akkor eldobjátok?
Szép gondolat.
De 30 nap lófütty. A spermium érési ideje 120 nap, úgyhogy alsóhangon ennyi ideig kellene ezt az életmódot tartani.
A férfinak legalábbis. A nőnek ezután is, egészen a szoptatás végéig, elvégre addig táplálkozik belőle a gyerek. Azaz elejétől av égéig ez 1 gyerek esetén kb 3 évet jelent.
És ebbe természetesen beletartozik pl a jó levegő, azaz pl Budapest kizárva, az időben való lefekvés is.
Deee egyébként egy átlagos ember kb 200 fajta, esetenként nem is gyenge betegséget hordoz magában. Ha véletlen olyan kombináció jön ki, simán lehet ekkor is mindenféle súlyos betegsége a gyereknek.
Ja, egyébként kórházi protokoll, hogy
-idejekorán elvágják a köldökzsinórt, így rengeteg hasznos tápanyag nem jut vissza a babába
-Ha elfolyó magzatvízzel indult a vajúdás, nagy eséllyel kérdés nélkül bedobnak az anyának egy antibiotikum bombát amiből bizony a gyerek is kap így, emiatt úgy indítja evilági pályafutását, hogy gyakorlatilag megmérgezték
Kórházban bent töltött éjszakákon az elkülönített gyereket gyakran cukros teával itatják, hogy ne sírjon. Nehogy fel kelljen már kelteni anyukát, hogy szoptasson, hát milyen dolog lenne az!:D
Szóval hiába igyekeztél a tökéletesre, a kórházi protokoll pofánvág, ha nem figyelsz:D
Ahogy 5ös írtam, a kampányszerű életmódváltás nem sokat ér a gyerek genetikáját tekintve.
Deee a teherbeesést jelentősen megkönnyíti. Meg aztán.... egészségesen élni jó dolog, gyerektől függetlenül is nyugodtan belekezdhetsz:D
Én pl a gyerek megfoganása előtt 4-5 hónappal azt mondtam, hogy nem iszom több alkoholt. Nem voltam piás előtte sem, havonta kb 2 alkalommal megittam egy fröccsöt a haverokkal, illetve hát nyaranta volt 3 húzós hétvége jellemzően, a többi meg az ünnepi ebédnél aperitif mert apósnak ez tetszik.
Na, ez 2 éve volt, azóta talán egy kezemen meg tudom sázmolni hányszor ittam egy kortyot is. És tudod kocsmában ülni haverokkal pont olyan jó, ha csak szóda is van előtted. És jóval olcsóbb is:D
A genetikád ha fejreállsz sem fog megváltozni.
A DNS másolásának sikerességét sem folyásolja be az életmód.
Ha nem úgy eszel, mint ahogy azt kellene, max nyitott gerinccel fog születni a gyerek a folsavhiánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!