Nálatok is nagyon viharosan fúj a szél? :S
Figyelt kérdés
Itt Budapesten nagyon, elég ijesztő :S2012. febr. 16. 00:06
11/20 anonim válasza:
Én itt vagyok a szomszédban, Angyalföldön, és itt is nagyon fúj. Kint van a ruhaszárító az erkélyen, folyamatosan zörög. Nem szeretem a "vihart", azért vagyok még én is ébren. :S
12/20 anonim válasza:
komegom megye tetején lakom itt is durván fúj de én élvezem a hideg sötét viharos időt :))
13/20 anonim válasza:
Itt is eléggé dudál a kémény, van cserépkályha bekötve aztán behallatszik rendesen...
14/20 anonim válasza:
Újpalotáról vagyok, panel, 6. emelet. itt is veri a redőnyt, mint a fene:/
15/20 anonim válasza:
Veszprémben is elég cudar világvan. Tegnap este 8 fele alig bírtam hza jönni sz szerint annyira fújtaszél, hogy lépéstnem tudtam tenni. =/ A 10 perces sétából lett 30 perces ha nem több mire haza jutottam.Azóta is nagyon fúj a szél.=/
16/20 anonim válasza:
Sopronban is cudar vihar van :-(
17/20 anonim válasza:
Tolna megyében este még dörgött és villámlott is!!!!!
de közben szakad a hó!!!
18/20 anonim válasza:
Itt szerencsére most alig fúj a szél.Viszont tegnap jutott ide is a "jóból".Hajdúböszörmény.
19/20 tetris válasza:
Budapest II. kerületében recsegnek a fák.
20/20 anonim válasza:
Sopronban újra szélvihar tombol :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!