Baj, ha nem akarok az ex-szel egy társaságban lenni?
"Baj, ha nem akarok az ex-szel egy társaságban lenni?"
nem, ez érthető.
"Párom elég sok programot szokott szervezni, és én szeretném, ha a jövőben a futó kapcsolat nem lenne ott a társaságban. Ez korrekt?"
nem korrekt.
az, hogy az "ex" jelenleg is tagja a társaságnak, azt jelenti, hogy saját jogán van jelen, ellentétben veled, aki, a párod jogán vagy jelen.
komolyan azt gondolod, hogy miattad, aki csak egy gyütment vagy (nem megsértődni, a társaság szempontjából, te csak +1 ember vagy, ez tény), ki fognak dobni valakit, aki a saját jogán van jelen?
ilyen csatákba bele sem kezdjél, mert csak veszíthetsz. hosszú távon mindenképpen. ha akkor 2,5 hónap jó ötletnek tűnt, vagy az, hogy 2,5 hónap után visszafogadod (ez tökmindegy), akkor tanuld meg elviselni a következményeit is.
Nagyon sokan kérdezték anno, hogy miért viselem el, az exet abba a társaságba ahol én vagyok. Pláne akkor ha a mi életünket meg is keserítette nem kicsit.
1. társaság, tehát van akinek én nem vagyok szimpi és ő igen
2. egy egész társaságot ilyen szempontól én mi jogon irányítanék, miért kérném bárkitől, hogy hozzám alkalmazkodjon
3. ezek az emberek az ő barátai is
4. nem félek tőle. az ilyesfajta hiszti a félelem jele.
Szóval gondold át mindezt.
Szerintem gyerekes.
Ha nem lennének önértékelési zavaraid, magadra meg a párodra koncentrálnál, nem egy exre, aki labdába sem rúg melletted.
Szerintem érthető. Hasonló helyzetben voltam, mint Te és nagyon idegesitett a jelenléte, mert folyton felidézte bennem azt az időszakot, amikor helyettem őt ölelgette. Öt éve vagyunk együtt, volt három hónap szünetünk és azalatt egy hónapig járt a másik lánnyal, de eközben is a képeimet nézegette és sokat sirt utánam, holott ő szakitott. Ennek ellenére is zavar nagyon.
Talán tényleg azért, mert nincs elég önbizalmunk abból kifolyólag, hogy már egyszer kipakolt a barátunk..
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!