Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudatnád egy ex-szel,...

Hogyan tudatnád egy ex-szel, akire haragszol hogy kapcsolatban vagy, ha?

Figyelt kérdés

..ha csakis interneten tudhatná meg, de nem e-mailből és pl. iwiwen se jelölhetnéd be ? ( haragszunk egymásra, így nem írnék neki és nem is szeretném bejelölni sehol, pillanatnyilag nem is vagyok fenn -már nem- semmilyen közösségi portálon, így ha fenn lennék, megint be kéne jelölnöm.)

Nagyon kéne egy jó ötlet.

2010. szept. 10. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
miért kéne tudatni vele? valószínűleg nem érdekli, lépj túl rajta ahogy ő is teszi.
2010. szept. 10. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Minek kellene az ex-nek egyáltalán tudni, hogy neked van-e valakid? Nekem eszembe sem jutna tudatni, semmi köze hozzá. Ne foglalkozz az exeddel, ezt már rég le kellett volna zárnod, mielött mással kezdesz!
2010. szept. 10. 21:05
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nőj fel és éld a saját életed. Gyerekes dolog ez. Mi köze van hozzá hogy te mit csinálsz? Ha ilyeneken agyalsz az azt jelenti hogy még érzel valamit, pedig a legnagyobb bosszú ha nem törődsz vele.
2010. szept. 10. 21:06
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy sem tudatnám. Nem mindegy, hogy tud-e róla, vagy sem?
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha valóban ex akkor mit számít már ez??

Ha meg még ezen agyalsz, akkor még nem vagy túl a dolgon..

Csak ez kicseszés a mostani pároddal!

Szrd le a múltat, nincs jelentősége, csak egy zsákutca volt, lesz még sok ilyen!

Tegyél egy pontot, és legyél boldog a mostanival!

6/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha nagyon akarod kiabáld világgá Twitteren.
2010. szept. 10. 21:08
 7/17 A kérdező kommentje:

Banyek, tudom én is, hogy nem jó ezen agyalni,meg h nem kéne foglalkoztatnia, de fntos az önbecsülésemnek, mert eléggé kiakasztott. és flörtölgetett a hátam mögött én meg sosem.

Amúgy szerintem még éredkelné,de nem ez a kérdés.

Valakinek van ötlete ?

2010. szept. 10. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Véletlenül pont találkoztok valahol:D

mondjuk tudod hogy hova ,meg mikor jár vásárolni, bulizni...közös ismerősnek dicsekedni az új pasiról/csajról..úgyis olyan pletykásak az emberek tuti elmondják xD

2010. szept. 10. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha haragszom az exemre akkor biztos van rá okom és utána már lexarom mit csinál és Ő is nyugodtan szarjon le!
2010. szept. 10. 21:20
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

Ciki vagy. Biztosan fontos neked az új párod és nem csak felhasználod a döglött kapcsolatodhoz! PFF!

Küldd véletlenül félre az új faszidnak szánt e-mailt. Ha ő is ezen a szinten van mint te, be is veszi.

2010. szept. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!