Hogyan tudatnád egy ex-szel, akire haragszol hogy kapcsolatban vagy, ha?
..ha csakis interneten tudhatná meg, de nem e-mailből és pl. iwiwen se jelölhetnéd be ? ( haragszunk egymásra, így nem írnék neki és nem is szeretném bejelölni sehol, pillanatnyilag nem is vagyok fenn -már nem- semmilyen közösségi portálon, így ha fenn lennék, megint be kéne jelölnöm.)
Nagyon kéne egy jó ötlet.
Ha valóban ex akkor mit számít már ez??
Ha meg még ezen agyalsz, akkor még nem vagy túl a dolgon..
Csak ez kicseszés a mostani pároddal!
Szrd le a múltat, nincs jelentősége, csak egy zsákutca volt, lesz még sok ilyen!
Tegyél egy pontot, és legyél boldog a mostanival!
Banyek, tudom én is, hogy nem jó ezen agyalni,meg h nem kéne foglalkoztatnia, de fntos az önbecsülésemnek, mert eléggé kiakasztott. és flörtölgetett a hátam mögött én meg sosem.
Amúgy szerintem még éredkelné,de nem ez a kérdés.
Valakinek van ötlete ?
Véletlenül pont találkoztok valahol:D
mondjuk tudod hogy hova ,meg mikor jár vásárolni, bulizni...közös ismerősnek dicsekedni az új pasiról/csajról..úgyis olyan pletykásak az emberek tuti elmondják xD
Ciki vagy. Biztosan fontos neked az új párod és nem csak felhasználod a döglött kapcsolatodhoz! PFF!
Küldd véletlenül félre az új faszidnak szánt e-mailt. Ha ő is ezen a szinten van mint te, be is veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!