Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudatnád egy ex-szel,...

Hogyan tudatnád egy ex-szel, akire haragszol hogy kapcsolatban vagy, ha?

Figyelt kérdés

..ha csakis interneten tudhatná meg, de nem e-mailből és pl. iwiwen se jelölhetnéd be ? ( haragszunk egymásra, így nem írnék neki és nem is szeretném bejelölni sehol, pillanatnyilag nem is vagyok fenn -már nem- semmilyen közösségi portálon, így ha fenn lennék, megint be kéne jelölnöm.)

Nagyon kéne egy jó ötlet.

2010. szept. 10. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra fent is lennék közösségi portálon miért lenne kötelező bejelölni? azt jelölsz akit akarsz. És tényleg nagyobb bosszú az, ha nem foglalkozol vele, mint zaklatod. Mit akarnál neki írni? Szia van pasim, akit imádok. De ha ennyire tudatni akarod vele igaza van az előttem szólónak, közös ismerősön keresztül vagy mivel együtt voltatok tudhatod mikor hol van fussatok össze "véletlen".
2010. szept. 10. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltétlenül szeretnéd, hogy megtudja, akkor szólj egy közös ismerősötöknek, hogy hozza szóba valahogy, ha összefutnak vagy egy félmondatból utaljon rá, hogy kapcsolatban vagy.

De túl sok értelme nincsen, hiszen ha ex, akkor azért ex mert már nincsen közötök egymáshoz. Felesleges lefutni ezeket a köröket, mert neked sem jó, hogy a dühöd vezérel; a pároddal szemben nem tisztességes, hogy még mindig az exen agyalsz(akkor minek van egy új kapcsolatod); az exedet pedig valószínűleg nem érdekli. Akkor leszel boldog, ha már nem érzel iránta semmit, se dühöt, se szeretetet, se semmi mélyebbet vagy szélsőségeset. Ha valóban vége.

2010. szept. 10. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Én megértelek, de sajna nincs ötletem. Amúgy ha regisztrálsz megint egy közösségi oldalra, ne feltétlen muszáj bejelölnöd. Kevesebb mondjuk az esély, de ő is rádtalálhat ismerös keresztül, vagy ha őt is foglalkoztatod, akkor rádkeres!

"A"

2010. szept. 10. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:

21:28: lennél*

Ja és, ha az exedet totál hidegen hagyod lehet csak röhögne rajtad, hogy próbálsz még neki fájdalmat okozni és csak magadnak okozod a feszültséget, gondold el ő túl van rajtad és nem érdekli kivel mit csinálsz te meg azon töröd magad hogy.. :)

2010. szept. 10. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
amikor én akartam h vmi kiderüljön elmondtam egy pletykás ismerősnek bár teljesen más helyzet volt, de használt.
2010. szept. 10. 23:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Én le se kakilom a volt párom fejét. Amilyen peches vagyok egyébként, biztos hogy összefutnánk az új párommal véletlenül v.kivel, aki mindenkinek elpletykálja, hogy "fú, már van új pasija" stb.
2010. szept. 11. 00:26
 17/17 anonim ***** válasza:

21:29es vagyok!

Mi a helyzet? Tudja már a volt párod? :) Ha igen, hogyan tudta meg?

2010. szept. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!