Kérlek titeket, megoldanátok ezt a példát? (fizika) Nagyon fontos!
Az alfa=30fok hajlásszögű lejtőn egy m=3 kg tömegű test van egy D=80 N/m rugóállandójú rugóhoz erősítve. Kezdetben a testet úgy tartjuk, hogy a rugó erőmentes legyen, azután hirtelen elengedjük. A súrlódás igen kicsiny.
Milyen mélységig megy le a test a lejtőn?
Nagyon köszönök minden segítséget!
Bocsesz, de én még most is fizikázok meg kémiázok, mert annyi példát varrtak a nyakunkba, hogy csak na. Aztán jön még a kémia...
Ja, és a kérdést 4-kor írtam ki. Na de folytatom a munkám. Tudod sokan nincsenek olyan jó helyzetben, h 8-kor már pihenni tudjanak... És nem azért, mert hülyék.
Bocsesz, de én még most is fizikázok meg kémiázok, mert annyi példát varrtak a nyakunkba, hogy csak na.
Ja, és a kérdést 4-kor írtam ki. Na de folytatom a munkám. Tudod sokan nincsenek olyan jó helyzetben, h 8-kor már pihenni tudjanak... És nem azért, mert hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!