Mi a végtelen, és mi a világűr?
Nekem mint 17 éves diáknak, évek óta töprengek ezeken a dolgokon, de nme kaptam olyan választ ami megfelelő lenne a számomra:S. Mert van a föld, és a tejútrendszer meg az ijesmik, eddig még tiszta, de van az űr. És itt meg is állnék: MI tulajdonképpen az űr? miért nincs gravitáció?
Menjünk tovább:VÉGTELEN, nem fér a fejembe, hogyan lehet azt mondani valamire hogy "végtelen"? Valahol mindennek van vége, nem? Nem tudom elhinni, hogy mindenhol, csak ugyan az lenne, mert biztos van valahol egy fal, AKÁRMI, egy választóvonal(én igy képzelem), de akkor amögött mivan? ÉS HOGY MONDHATJÁK AZT A TUDÓSOK, HOGY "VÉGTELEN" HA NEM LÁTTÁK A VÉGÉT, AKKOR HONNAN TUDJÁK, HOGY AZ? És miért hiszik millióan, hogy nincsenek idegenek? azzal hogy mi vagyunk, ugyan ezzel lehetnek mások is rajtunk kívül.. LÉCCI segítsetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!