Ki a legidősebb, legősibb, legerősebb, legnagyobb tisztelet parancsolóbb vámpír?
Tudom, hogy vámpírok nem léteznek:///
De a mitológia, történelem, vagy egyéb feltevések szerint azok, akik ezeket a lényeket kutatják, kit tartanak a leg-legnek?
1.Tudom hogy már nagyon régi ez a kérdés de engem nagyon foglalkoztatnak a mitológia lények Enkil és Akasha azaz Ozirisz és Irisz a legidősebb/legöregebb és egyben legerősebb vámpír.
2.Drakulán és Káinon és Mahareten és Mekaren jót nevettem ők fel sem érnek azokhoz a vámpírokhoz akiket az 1.-omban írtam mert ők az ókori Egyiptomból származnak.
Sekhmet (Szahmet vagy Szehmet) ókori egyiptomi istennő a legelső részben vámpírszerű "lény" a történelem során. Már ami a vérivást illetti.
Ez után, ha irodalmi vonalon indulunk el, akkor jön Carmilla. Ő már rendesebben is vámpír.
Dracula majd csak utána jön kronológiailag. Hiába, hogy ő az ismertebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!