Hogy néz ki egy vámpír? Hogyan viselkedik?
Ha hiszel benne, akkor hiszed az alakját, a viselkedését, a kinézetét is. A hit az az erő, amit a tudomány nem tud reprodukálni. Pont ezért hit.
Mivel még vámpír (a denevérvámpír kivételével) nincs szeszben tárolva egyik tudományos kutatóintézet egyedkatalógusában, így nem igazán lehet válaszolni erre a kérdésre. Magyarul egy vámpír pont olyan, mint amilyennek elhiszed, hogy létezik.
Én sem hittem el hogy vannak vámpírok,de most már tudom,VANNAK.A középkorban is voltak,és előtte is,de azt nem tudták,hogy ez egy betegség,szóval mégis vannak vámpírok,de nem természetfeletti erővel,hanem emberekből lettek,a betegség neve:porfiria...
Na szóval ilyenkor az ember ,,megőrül",a fényre érzékenyek lesznek a szemei,ezért éjszaka szokott járni,fél a víztől,az arca ráncos lesz,az íny felhúzódik,és EZÉRT OLYAN MINTHA JÓ NAGY FOGAI LENNÉNEK,de szerintem a többi csontozata is eltorzul...
-Szóval így néz ki valahogy egy vámpír,ilyenek voltak a régi leírások is,de azt nem tudom,hogy szív -e vért,de nem árt óvatosnak lenni,ha egy ilyen beteg ,,ember" jönne éjszaka,szerintem vért azt biztos nem szív,de azért NEM ÁRT VIGYÁZNI,NEHOGY FEJBEVÁGJON 1 VASSAL,vagy mittomén,mert összeszarod magad...xDxD
de VÁMPÍR TÉLEG LÉTEZIK!!!!
2. vagyok:
Kérdező,te láttál már vámpírt?
Nem léteznek vámpírok, de ha léteztek is, mára már kihaltak szerintem. De itt is lehetne mindenféle összeesküvés-elméleteket írni.
A porfíria meg egy betegség, és attól, hogy az ember porfíriás, még ember marad.
Azzal a beteg elvvel, amit a 2. válaszoló követ minden második ember el lehetne ítélni, és kerülni kellene.
Pl.:
"Uramisten! Ez tüsszögött! Biztos meg van fázva. Kövezzük meg, és égessük el!"
"Te jó ég, béna a lába! Gyorsan, vágd már el a torkát!"
Amúgy hány éves vagy 2. válaszoló? De mindegy. A Te okfejtésedet, és elveidet követve szúrdd le magad, mert sújos pszichés gondjaid vannak, ezt így megmondom.
A 2. 17:21-es vok, és az első 17:21-esnek írom:
Nyílvánvalóan 2es nem akármilyen betegségre gondolt, nem kell rögtön inkvizitornak nézned, és főleg nem ezzel a stílussal. De vannak olyan betegségek, amelyek ha egyes embereket elérnek, jobb ha kerüljük azt az embert. Ilyen volt a lepra is. Ennyit erről...
Ahh... :D az a Dracula-mese.
Na igen, Dracula (nem tudom az eredeti nevét) egy kegyetlen úr volt, és amellett, hogy rengeteg embert kínoztatott halálra, és végeztetett ki, amellett még úgy gondolta, - állítólag - hogy, ha emberi vért iszik, akkor nem fog öregedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!