Mit tehet az a munkavállaló akivel a főnöke rendszeresen megalázó módon viselkedik?
ha a főnöködnek is van főnöke, és tudsz is vele beszélni, mond meg neki hogy a beosztottja, aki a te főnököd, folyamatosan megaláz téged, és jó lenne ha tenne valamit ez ügyben
ha szerencséd van akkor beszélnek a fejével vagy áthelyezik vagy akármi, ha nincs szerencséd akkor vagy tovább b@sztatnak, akár jobban mint eddig, mert szólni mertél, vagy esetleg elküldenek
jól gondold meg
Engem a professzorom 17 évig alázott meg.
Meg kell próbálni elviselhető mértékre leszoritani, de azon belül bizony türni kell!
Ha te nem adtál okot, hogy igy bánjon veled ted szová neki én is ezt tettem és mond el neki semmivel nem külömb ember mint te.
És ha nem tetszik vázold fel neki, hogy akár (feljelentheted)közös megegyezésel távozol és úgy , hogy kiválló ajánló levelet ad neked , ha nagyon fontos vagy neki és kell a munka erőd nem fog többet szekálni.Ha mégis lépj tovább ne hagy, hogy bárki is megalázzon mert ezek után nem fog mást tenni veled.Nekem bejött rájött nem törhet meg mert magasab a poziciója de a tudása nem több.
Hát, ha nagyon b*sztatnak, sz*rd le az egészet. Használj ki minden lehetőséget, hogy csak a minimumot teljesítsd. 2 óránként kötelező 10 perc cigiszünet, fél óra kajaszünet teljes kihasználása. Ha látják, hogy sz*r a munkamorál, akkor vagy változtat a hozzáállásán, vagy kib*sz. Egy ironikusan bevetett "Jawohl, mein Führer" is talán ráeszmélheti arra, hogy a beosztottja vagy, nem csicskása.
A főnök főnökével beszélni amúgy SOHA nem kifizetődő, csak akkor ha pótolhatatlan munkaerő vagy, és a közvetlen főnököd (a köcsög) alatt rezeg a léc. Voltam már hasonló helyzetben, és nagyon megjártam.
Továbbá ajánlanám az alábbi 3 terméket megvételezni, hogy finoman tudasd vele a véleményed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!