A vallást rendszeresen gyakorló emberek tovább élnek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 20:00
1/6 anonim válasza:
Max. nem lesznek öngyilkosok... sztem csak ennyi játszik :P
2/6 anonim válasza:
Elsőnek: Már amelyik vallást gyakorlók... :D
Amúgy meg nem hinném, hogy lenne bármi összefüggés.
3/6 sulfur válasza:
Nem. Csak hosszabbnak érzik. Vagy az a házasság?
Amúgy nem hinném, hogy lenne összefüggés a hosszú élet és a vallás gyakorlása között. Bár valahol olvastam egy fejtegetést, hogy a vallásos (hívő ) emberek igazából beteg emberek. (tudom, tudom, míííínusz pont). Így inkább rövidebb életűnek kellene lenniök.
4/6 anonim válasza:
Én hívő vagyok, nincs összefüggés. Legfeljebb az, hogy ha tényleg hisznek Istenben, meg a lelki élet örömeiben, akkor nem gyakori náluk az agyonzabálás, alkohol, és más olyasmi, amivel a testüknek ártanak. Mert úgy-e a testünk a Szentlélek temploma. De ha arra gondolsz, hogy Isten jobban vigyáz rájuk, ez nem így van. (szerintem) Mert hogy a hívőknek az örök élet az Élet. Szóval nem halunk meg a halállal. De ez azokra is vonatkozik, akik nem hívők, csakhogy ők még ezt nem tudják, hogy így van, ezért jobban félnek.
5/6 anonim válasza:
Az a vallástól is függ. Ahol emberáldozó vallás van, ott gyakrabban halnak meg emberek, ahol abban hisznek, hogy az alkohol elvezet a megvilágosodáshoz, és folyamatosan alkoholt isznak, na ott is rövidebb ideig élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!