Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen egy vámpír temetés?

Milyen egy vámpír temetés?

Figyelt kérdés
Emellett zárójelben megkérdezem, hogy ti hisztek-e ebben. Én olvastam róla, hogy Dracula grófot miután eltemették(?), és 10-100 év múlva kinyitották a koporsót eltűnt, pedig nem volt nyoma rongálásnak.
2009. okt. 29. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Fogják, keresztúlszúrnak egy karót a szívén, levágják a fejét, ezüstöt tesznek a fej és a nyak közé, aztán a biztonság kedvéért el is égetik.
2009. okt. 29. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

meg a szájába téglát tesznek

de azt nem tudom, miért

2009. okt. 29. 15:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

És hány ember van ott a temetésén?

2009. okt. 29. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
A teljes diliház.
2009. okt. 29. 20:42
 5/13 Hintalow ***** válasza:
73%

Ha most szigorúan miszitkus vonalat nézzük, akkor ugyebár:

- a vámpír normál módon nem ölhető meg.

- bizonyos módokon (karó a szívbe stb.) megölhetőek, de ekkor ugyebár elporladnak, így nem negyon beszélhetünk a továbbiakban temetésről.

2009. okt. 30. 17:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Értem. :) Köszi!

És mint a finom hamu? Vagy mint a homok? Azonnal?

2009. okt. 31. 23:07
 7/13 anonim válasza:
omg!!! hát nézz meg egy vámpíros filmet baszod!! :@
2010. aug. 6. 18:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a kérdésem kiírása után 10 hónappal felhomályosítasz ostobaságomról. :D Boccs, éppen egy vámpíros film sem esett elém... és honnan tudjam melyik vámpíros filmbe lesz vámpír temetés? A Twilightbe pl. nem volt, ahogy a Vámpírok báljában sem.
2010. aug. 7. 23:29
 9/13 anonim válasza:

ááá de akkor is kikészülök tőled,hát a Vámpírokban nincs emberi érzelem,egy fikarcnyi sem!! :D

ebből következően nem nagyon temetgetik el egymást

és hogy kik lennének ott esetleg a temetésen? hát evidens,hogy halandók nem lehetnek xD

de nem temetik el egymást! ha kinyirják őket vagy valahogy meghalnak,abban a minutumban elporladnak,és a hamvaik felszállnak az égbe na! :D:D

2010. aug. 15. 20:10
 10/13 anonim válasza:
az ezelőtti is én voltam,bocs a leordításért :P
2010. aug. 15. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!