Mi a biológiai magyarázata, amikor a belsőleg fogyasztott fokhagyma a bőrünkön keresztül illatozik?
Figyelt kérdés
Az illatanyagok a bélben szívódnak fel? Véren keresztül jutnak a bőrhöz? Nem tudja a sejt feldolgozni, és kilöki? Az illatanyag tulajdonképpen káros?2011. dec. 2. 10:02
1/1 anonim válasza:
1: igen
2: igen
3: nem egészen... fel tudja dolgozni, de lassan. Addig ott van a vérben - és a verejtékmirigy azt választja ki, ami ott van.
Sajnos az emberi szervezetben a vér egy univerzális szállítóeszköz, ami nincs szétválogatva (mint pl. az ivóvíz/szennyvíz).
3: igen, a hagyma ezt méregnek termeli. Ha csak ezt ennéd, nem bírnád ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!