1Milyen vegyületek okozzák a fokhagyma átütő illatát? 2Milyen vegyületeket tartalmaznak az energiaitalok? 3Miért zöldül meg a kemény tojás és a lágy miért nem? 4A tejet milyen kémiai anyagok alkotják?
5Mi a neve annak a vegyületnek ami a bors csiipösségét okozza?
6Mi játszoodik le a mikróban a bekapcsoljuk?
7Milyen gázokat használnak védőgázként?
8Miért büdös a záptojás?
9Melyik az a vegyület amely a tonik ital keserű izét adja de meg taláható a malária elleni gyogyszerekben is???
Kémia házihoz kellene, neten nem találom :SS Légyszi segítsetek. Ha egyre is tudjátok a választ, írjátok le, de csak ha biztos! :S
Nem egészen 10 perc alatt megtalálni az összeset interneten, sőt, wikipédián.
Mi lenne veled, ha nem lenne google, ha ott se tudsz semmit megtalálni? Képzelem, mennyit tudnál kezdeni egy lexikonnal...
A fokhagymához keress rá a fokhagymára, aztán az energiaitalra, aztán a tejre, borsra, és így tovább, szépen sorjában.
Ezt a feladatot egy pillanat alatt meg lehet oldani. Hajrá, sok sikert!
Az elsőt megkerestem neked:
Olvasd végig, megtalálod. Ennyi volt, nem telt egészen 20 másodpercbe...
Amúgy, mennyit fizetsz nekem azért, hogy 10 percet rád pazarlok, azon felül, amit már amúgy is rád pazaroltam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!