Meddig lehet vérben ki mutatni hogy valaki marihuánát fogyasztott?
Jaj, neked sem megy a gondolkodás, meg a biosz?
Ha a vizeletben több hónapig ki lehet mutatni, akkor a vérben is minimum ugyanaddig. És tudod miért? Mert a vesék a vizeletet a vérből szűrik ki :) Tehát ami megvan a vizeletben, az megvan a vérben is. Legalábbis, megvolt :D
Egyébként tippem sincs, meddig lehet kimutatni. Csak a te infódat építettem tovább. De ha igaz, amit írtál, akkor az is igaz, amit én írtam :)
Mindenkinél teljesen eltérő, attól függ, hogy a szervezet mennyi idő alatt tudja lebontani, feldolgozni a toxinokat,s ez nem csak a marihuánára, hanem minden más drogra(alkohol,xtc,kera,stb) igaz.
Nyilván, aki rendszeres használó, annak több ideig kimutatható a szervezetében, mint annak, aki csak alkalmi fogyasztó.
Sir Butcher
HA nem vagy képbe minek beszélsz baromságokat?
KÉrdező:
Mennyiségtől és fogyasztás gyakoriságától függően 4-48 óra vérből.
Vizeletből pedig 7-90 nap.
Ezen kívül még ki lehet mutatni gerinc és csontvelőből és hajból is, de ezekből sohasem vizsgálják, mert drága és a gerinccsapolás még veszélyes is.
Hasznos, ha tudod, hogy a rendőrség csakis vérvételre kötelezhet, a vizeletadás - bármit is mondanak - csak önkéntes alapon megy.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát, főleg neked :)
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-27 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!