Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Meddig lehet vérben ki mutatni...

Meddig lehet vérben ki mutatni hogy valaki marihuánát fogyasztott?

Figyelt kérdés
Elvileg vizeletben hosszabb idő után (több hónap) is ki lehet, de vérben máshogy van. Tud valaki nekem segíteni?
2011. jún. 27. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Jaj, neked sem megy a gondolkodás, meg a biosz?

Ha a vizeletben több hónapig ki lehet mutatni, akkor a vérben is minimum ugyanaddig. És tudod miért? Mert a vesék a vizeletet a vérből szűrik ki :) Tehát ami megvan a vizeletben, az megvan a vérben is. Legalábbis, megvolt :D

Egyébként tippem sincs, meddig lehet kimutatni. Csak a te infódat építettem tovább. De ha igaz, amit írtál, akkor az is igaz, amit én írtam :)

2011. jún. 27. 17:35
 2/7 Ludens ***** válasza:
Ha ritkán használt THC akkor 3-4 óra ha gyakran akkor akár 8 óra is lehet.
2011. jún. 27. 17:35
 3/7 Ludens ***** válasza:
vizeletben egyébként mint általában az összes ilyesmi sokkal tovább kimutatható 3-4tól kezdve akár 3 hónapig is, szintén használattól függően.
2011. jún. 27. 17:38
 4/7 anonim válasza:

Mindenkinél teljesen eltérő, attól függ, hogy a szervezet mennyi idő alatt tudja lebontani, feldolgozni a toxinokat,s ez nem csak a marihuánára, hanem minden más drogra(alkohol,xtc,kera,stb) igaz.

Nyilván, aki rendszeres használó, annak több ideig kimutatható a szervezetében, mint annak, aki csak alkalmi fogyasztó.

2011. jún. 27. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Sir Butcher

HA nem vagy képbe minek beszélsz baromságokat?

KÉrdező:

Mennyiségtől és fogyasztás gyakoriságától függően 4-48 óra vérből.

Vizeletből pedig 7-90 nap.

Ezen kívül még ki lehet mutatni gerinc és csontvelőből és hajból is, de ezekből sohasem vizsgálják, mert drága és a gerinccsapolás még veszélyes is.

Hasznos, ha tudod, hogy a rendőrség csakis vérvételre kötelezhet, a vizeletadás - bármit is mondanak - csak önkéntes alapon megy.

2011. jún. 27. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
az utolsónak van igaza 2 nap vagy kevesebb, de sokkal több ideig nem kellene lenni-e
2011. jún. 27. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát, főleg neked :)

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-27 19:34

2011. jún. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!