Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Édesanyám ma nagyon meglepett,...

Édesanyám ma nagyon meglepett, mit tehetek vele? Egyik percről a másikra "mágneses" lett a teste.

Figyelt kérdés

Gyújtó,telefon......

Mitől lehet?Aggódom érte mért kapcsok vannak a gyomrában.

Hová fordulhatok segítségért???

2009. máj. 6. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád, hogy mégis mik a tünetek? Miből vetted észre? Édesanyád id tudja, hogy ez történt? És jól van azért? Vagy fáj valamije?
2009. máj. 6. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

A gyújtót kicsit közelebb tartotta a mellkasához,és hozzátapadt.Semmije nem fáj,a közérzete jobb.

Tudsz valami megoldást?

2009. máj. 7. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy az öngyújtó, vagy a kapcsok a testében véletlenül felmágneseződtek.
2009. máj. 8. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Megkérdeztem a Valakit, aki ért az ilyesmihez. nagyon érdekes volt, amit mondott. Hogy túl sok a szressz, összezavarodnak a mágneses erővonalak (?), hogy rossz dolog ez, mert... (nem tudtam fejbentartani, de szívesen venné, ha fölhívná Anyukád őt. Kicsoda az akiről szó van? Természetgyógyász. Én mindent tőle tanulok, és nagyon bízom benne. Minden bajomat meggyógyítja gyógyteákkal, meg azáltal, hogy az életvitelre, táplálkozásra jó tanácsokat ad. Neve: Alla . Csak ennyi. Orosz anyanyelvű, ezért jól oda kell figyelni, mert néhol nem elég érthető. Telefon: 06-46-432-284. Még ma(vasárnap) hívhatjátok este úgy 9-ig, (ezt a telefonszámot kaptuk, tanácsot kérünk, arról van szó, akinek mágneses lett a teste), reggelente 8-félkilenc között, este félnyolc, kilenc közözött. Szombat jó egész nap, meg a vasárnap is. Néha hétfőn sem dolgozik, lehet próbálkozni napközben.
2009. máj. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!