Mit tesztek/tennétek egy esetleges vihar esetén?
Tavaly volt egy iszonyatos nagy vihar nálunk, persze egyedül voltam itthon a kutyámmal.
Dörgött, villámlott, szakadt az eső.
Felhívtam az egyik barátnőmet vezetékesen, mert féltem.
Miközben beszéltünk, belevágott közelbe a villám, akkor kicsit megcsípett a telefon, tönkre is ment.
Utána bent a szobában a kutyámmal bent voltunk, féltük, ő mérges is volt a dörgésekre.
Ekkor belecsapott a villám a háztól úgy 10-15 méterre lévő hatalmas fánkba, olyat szólt, mint állat, beleremegett az egész ház, kisült a fél háztartás.
Nagy ijesztő volt, nagyon féltem. :S
Ha bent lennék egy házban/lakásban, akkor (talán?) nincs gond, figyelnék kifelé az ablakon, mert szeretem nézni a vihart. Szerintem a villámok is szépek. (Persze dugók kihúz, stb...)
Szabadban, főleg nyílt terepen viszont majréznék, behúznám a fejem-farkam, és spuri. Futni asszem tilos ilyenkor, úgyhogy marad a becsinálós járás. :)
De a legfontosabb, ahogy fentebb is kiderült, hogy fánkokat azonnal eldobni !! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!