Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elméletileg egyszer csak...

Elméletileg egyszer csak lehet "vége" az egész univerzum működésének? (Egyszer volt egy eleje, a nagy bumm) Mert ha jól tudom, előbb utóbb minden anyag lebomlik, vagy új termelődik? Ha lehet vége, akkor az nagy vonalakban kb mennyi idő?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

A hőhalál nem fog bekövetkezni, mert a maximális entrópia korlátlanul növekszik. Minden anyag le fog bomlani.

Nem vagyok abban biztos, hogy amikor az utolsó tudatos lakó is elpusztul, és nem lesz többé lehetőség tudatos megfigyelő kialakulására, akkor van-e értelme a világ létezéséről beszélni. Létezik-e az a világ, aminek nincs lakója? Szerintem nem.

2011. okt. 8. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:

"00:53 Nem vagyok paraszt,bár a nagyszüleim azok voltak."

Ezek szerint nem vagy tisztaban a parasztvakitas szo jelentesevel.

[link]

2011. okt. 8. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezen az univerzum dolgon ne agyaljunk az elején nem voltunk ott a végén se leszünk éljük le azt a parányi időt amit kaptunk esetleg majd ha kaszás elvisz minket akkor majd megtudunk mindent vagy nem de ez megint egy másik történet
2015. jún. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!