Milyen könyvek jelentek meg Darwin evolúciós elmélete és a teremtéstörténet kapcsán?
Most jelent meg Dawkins egy újabb könyve, Azt hiszem, Legnagyobb mutatvány címmel. Pont ezzel foglalkozik.
Sűrűn nem fogsz találni ilyen könyvet, mivel a "teremtéstörténet" egyszerűen olyan mértékben tudománytalan, hogy értelmes ember ritkán veszteget rá szót. A legtöbb evolúcióellenes könyv szerzője még elemi szinten sincs tisztában az evolúcióval, a maradék meg csak szimplán nem érti.
Előttem szóló:
Hm. El kell keserítselek, de létezik. Sokszor szoktam ajánlgatni ilyenkor a Critical Biomass blogot, ahol rengeteget lehet róla olvasni. Addig csak két apróságot ajánlanék a figyelmedbe: Lenskiék kísérlete, genetikus algoritmusok. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Nem ártana, ha utánanéznél.
Megkérném az utóbbi hozzászólókat, hogy nézeteltéréseiket tartogassák az index.hu megfelelő fórumrovatába, itt a gyakorikerdesek.hu-n pedig szorítkozzanak a feltett kérdés megválaszolására.
Köszönöm!
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Itt felsoroltam bár blogbejegyzést, amik pont ilyen összevetéseket tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!