Tom Benko kérdése:
Hogyan oldódik gyorsabban a cukor, ha limonádét készítek?
Figyelt kérdés
A lehetséges sorrendek:
1) cukor; citromlé; víz; keverés
2) cukor; citromlé; keverés; víz
3) cukor; víz; keverés; citromlé
4) citromlé; víz; cukor; keverés
Állítólag a 3) a leggyorsabb, azonban a saját tapadztalatom szerint az 1). Másoknak? Esetleg magyarázat?
2011. aug. 18. 22:45
11/12 A kérdező kommentje:
A keveréstől, ugyanis az meghatározó sebességű lépés. Ha majd megint a szertárban leszek, kimérem a komponenseket előre, és összerakástól indítom a mérést. Kíváncsi vagyok.
2011. aug. 20. 14:59
12/12 anonim válasza:
VEGYÉSZEK/FIZIKUSOK SZÉGYENE!!!!
Senkinek sem jutott eszébe 1-2 dl forró víz?
Khmm.. persze csak akkor ha nagytételbe megy pl.: kancsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!