Vannak itt fizikusok?
Figyelt kérdés
Fizikusok vagy csillagászokkal szeretnék beszélni2011. júl. 31. 21:49
2/15 A kérdező kommentje:
irtam neked egy e-mailt :)
2011. júl. 31. 21:57
3/15 anonim válasza:
Én fizikus vagy, de csak ritkán látogatom ezt az oldalt és alig írok ide.
4/15 A kérdező kommentje:
neked is írtam :)
2011. júl. 31. 22:04
5/15 William Szexpeare válasza:
Fizika szakon végeztem.
6/15 anonim válasza:
nem is tudtam, hogy ilyen sok "unatkozó" fizikus van errefelé... (mint én )
7/15 anonim válasza:
Igazad van, írj csak nekik, mi úgysem segítenénk neked, nem is ezért van az oldal :P
8/15 anonim válasza:
"nem is tudtam, hogy ilyen sok "unatkozó" fizikus van errefelé... (mint én )"
Az hagyján, de csillagász meg egy se jelentkezett, holott mikor én végeztem, nálunk több csillagász volt, mint fizikus (Bár fizikust kicsit több helyen képeznek) ...
... Lehet, hogy ők kevésbé unatkoznak :)
9/15 anonim válasza:
Nálunk csak fizikus képzés van, igaz, hogy alapképzésen csak 4-en végeztünk idén... mesteren meg 3-an asszem
10/15 anonim válasza:
Ja hogy alapképzés is számít.... erről megfeledkeztem (mi még nem úgy tanultunk)... akkor én is fizikus vagyok. :)
Mármint ugyanazt tanultuk (első 3 évben), mint a mostani fizikusok alapképzésben. (geofizikus vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!