Hogyan keletkezett az univerzum?
"ha megengede, akkor nem kezdem felsorolni azokat a tudományos igényű műveket, amelyek ezt a kérdést igen részletesen tárgyalják, azt viszont örömmel venném, ha mondanál, akár csak egyetlen tudóst, fizikust, vagy csillagászt, aki kétségbevonja az ősrobbanást."
Már megint félre beszélsz...
Mondj te egy "tudóst, fizikust, vagy csillagászt", aki azt mondja, hogy az ősrobbanás tény, nem elmélet.
"itt persze olyan elmére gondolok, akit jegyeznek a tudományos világban, mert honlapokat én is ismerek, ahol igen hevesen taglalják ennek a tudományos ténynek a hazugságát, azonban ezek az írások jobb esetben kacagtatók, de inkább sírnivalók."
Sajnos én nem szoktam ilyen jellegű honlapokat olvasni, de biztos marhára érdekes...
Köszönöm, hogy pár szavas válaszom alapján máris ledegradáltál a névtelen honlapok mögé bújó hülye gyerek szintjére.
"mert mindig a rosszullét kerülget, amikor az emberi ostobasággal, elvakultsággal, de leginkább a félműveltségből, vagy a teljes tudománytalanságból fakadó tudatlanság manifesztációjával találkozom."
Engem attól kerülget a rosszullét, ha valaki olyan baromi okosnak hiszi magát, mint te és mégis olyan egyszerű, mint te.
Tipikus jellegzetes dolog, amikor valaki idegen kifejezéseket használ, hogy okosabbnak tűnjön (mindemellett a helyesírása pocsék, pl mondat eleji nagybetű kérdése...)
Vagy rögtön jön ezzel az általánosítgatós dumával.
Szánalom.
"Mondj te egy "tudóst, fizikust, vagy csillagászt", aki azt mondja, hogy az ősrobbanás tény, nem elmélet. "
stephen hawking
mondjak még?
most te jössz. mondj akár egyetlen csillagászt, fizikust, aki vitatja az ősrobbanás megtörténtét...
Ezt komolyan hitelesnek gondolod? :D:D OMG :D Gratulálok. Így én is ide tudok vágni valakit :)
Videó, vagy hivatalos könyv részlet elfogadható (természetesen eredeti nyelven), ahol egyértelműen kijelenti. Ha ilyet találsz, elismerem, hogy igazad van. Csak nem fogsz.
" Így én is ide tudok vágni valakit :)"
nosza, gyorsan tedd meg, mert eddig csak mellébeszéltél.
én már mondtam egy tudóst, aki tényként fogadja el az ősrobbanást, de jó leszek hozzád, és elárulok még egy nevet, (a sok közül) aki ráadásul az addig valóban csak elmélet, vagy teória szintű elképzelést tényekkel támasztotta alá:
edwin hubble
most azonban tényleg te jössz, csak egy, csak egyetlen csillagászt, vagy fitikust mondj, (nekem elég a neve is, nem kell a konkrét idézet) aki nem fogadja el az ősrobbanást tényként.
akkor o.k., ebben egyetértünk :)
a vitáról meg csak annyit, hogy egy agyatlan troll kötött belém, én mindössze arra vagyok kíváncsi, hogy ő milyen alapon vitat ilyen vehemensen egy tudományos tényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!