Hogyan keletkezett az univerzum?
Olvasd el a bibliát
Isten teremtette a világot ...
20:22
ne hülyítsd már a kérdezőt!
**********************************-
az ősrobbanás, mint a világegyetem keletkezésére való magyarázat, már elég régóta nem elmélet, hanem bizonyosság- ezt ma már egyetlen komolyan vehető elme sem vitatja.
az valóban még nem egészen világos, hogy a kezdeti energiából hogyan keletkezett az anyag, de amennyiben az lhc- ben végzett kisérletek eredménnyel járnak, akkor sikerül bizonyítani a higgs bozon létezését, és ez megmagyarázza ezt a kérdést is.
(nagyon egyszerűsítve, a higgs bozon az az -egyelőre- elméleti részecske, amely az energiát anyaggá alakítja)
köszi a válaszokat
én hiszek Istenben amúgy,mert hiszem hogy a körülöttünk lévő események nem lehetnek véletlenek,a világban annyi összetett dolog van,ami hogyha egy kicsit is nem úgy lenne,akkor már nem működne és ezt valakinek meg kell terveznie
meg az univerzum keletkezése is,ha tényleg higgs bozon,annak is kellett valamiből lennie
Dávidmester13,te milyen vallású vagy?
ha úgy kérdezem,hogy hogyan teremtette Isten az univerzumot,akkor valószínűleg nem kapok tudományos válaszokat,csak bibliai idézeteket meg olyasmiket
én próbálom "összehangolni" Istent
a és a tudományt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!