Nincs elegetek már azokból, akik télen a meldgért sírnak, nyáron pedig a hidegért?
Figyelt kérdés
Mindig is hidegpárti voltam, alig várom már hogy fagyjon, essen a hó, lehessen síelni. Én a -20-ban nem nyavalygok, hogy fázok, mert felöltözök. Sajnálom a divatmajmokat, vagy a ''keménygyerekeket'' akik telente sapka nélkül kószálnak, rinyálnak hogy fáznak, nyarat akarnak. Tessék, itt van, de a bőrüket már nem tudják lehúzni, amikor árnyékban is 40 fok van. Bezzeg ilyenkor is sírnak, mert semmi sem jó nekik. Én nehezen, de elviselem a meleget, de nem mondogatom folyton hogy meg lehet rohadni.2011. júl. 11. 01:33
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, Monk alapból se húz rövidgatyát, de a többieken se nagyon láttam. :D Tényleg, Adammak és Jamivel még nem találkoztál? Ők csinálják az Mythbusters-t. :D
2011. júl. 12. 01:18
12/12 anonim válasza:
Ja, hallottam, hogy ok is valahol errefele dolgoznak. De nem nem talalkoztam veluk. De itt van a nem messze a pixar studioja is. Oda egyszer mindenkeppen elmegyek. SF Giants meccsen mar voltam. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!