Nincs elegetek már azokból, akik télen a meldgért sírnak, nyáron pedig a hidegért?
Szia!
Ez van. Mindenkinél más, hogy miért nyavalyog. Van aki a hideg miatt, van aki a meleg miatt, van aki azért mert nincs áram, mert szerelik. Sokfélék vagyunk, és ez így van rendben.
Én meg 30 fok felett érzem csak jól magam, de az se ejt nagyon kétségbe, ha 40+ van :)
Viszont idegesítenek azok az emberek, akik folyton mások miatt nyavajognak, hogy mások mit csinálnak :D
Kéremszépen, nagyon egyszerű a válasz.
Az emberi szervezetnek van egy IDEÁLIS hőmérséklet tartománya, amiben jól érzi magát. Némi lefelé vagy felfelé való eltérést még vígan tolerál.
De a világ legtermészetesebb dolga, hogy ami már extrém, szélsőségesen eltér, azt nem szeretjük, hiszen nagyon megterhelő fizikálisan, mentálisan egyaránt.
Én is azt vallom, hogy a legjobban 15-25 fok között érzem a legjobban magamat. Kiterjesztve mondjuk 10-30. Kicsit alá-fölé nem gáz, de a mínuszokat és az ilyen árnyékban 40 fokokat sem szeretem.
Egy biztos, ha már muszáj szélsőségezni, akkor inkább a melegre, mint a hidegre voksolok.
Jaja, már én is belegondoltam, milyen uncsi lehet télen-nyáron ugyanaz a hőmérséklet. De San Fransiskóban nem tágabb a hőmérsékleti skála? Mert kedvemc sorozatom a Monk pont ott játszódik, és mintha télen jobban, nyáron pedig kevésbé öltözne fel.
Persze korántsem annyira mint Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!