Miért nem tud az ember úszás közben pisilni?
Még nem próbáltam, de megteszem (szerintem nekem nem menne).
Szerintem úszáskor nem tudod annyira ellazítani a medence környéki izmokat.
Akkor ti nem csak megisszátok a pisiteket, hanem fürödtök is benne. De jó nektek.
Nem elég egyeseknek a közösségi oldal még egy közösségi pisiben úszás is kell.
Előző: Miközben provokálsz, úgy magadat járatod le... mellesleg teljesen off... A Tiszát meg a vizelet csak felhígítja fogja a sok sz*rtól, amit már a gyárak belepumpáltak.
Szerintem a kérdés nem teljes... Milyen úszásnemben gondolkozzunk?
Gyorsúszásban, jelentős izomterhelés mellett sem a koncentráció, sem a lazulás nem fog összejönni. Hátúszás, pillangó detto. Egyik jelentős izommunka közben sem tudsz pisilni... Ezeknek fontos élettani szerepük és miértjük van.
Ami szóba jöhet az a lassú mell- vagy kutyaúszás. Illetve lebegés... Ilyenkor ha nagyon kell akkor úgyis jönni fog. Gyakorold az ellazulást. Esetleg a próbálj olyan pozíciót, olyan érzést felvenni mint amikor a wc-n vagy.Próbálj a környezetedben valamiről asszociálni a pisilésre. Sok nőnél pl a vízcsobogás vizelési ingert vált ki....
énis tudok pisilni úszás közben!!! :D sose volt ezzel gondom... :P
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!