Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem tud az ember úszás...

Miért nem tud az ember úszás közben pisilni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 11:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok
2011. júl. 6. 13:40
 12/27 anonim válasza:
akár alvás közben is :-)
2011. júl. 7. 09:22
 13/27 anonim ***** válasza:

Még nem próbáltam, de megteszem (szerintem nekem nem menne).

Szerintem úszáskor nem tudod annyira ellazítani a medence környéki izmokat.

2011. júl. 7. 12:54
 14/27 jorendben válasza:
27%

Akkor ti nem csak megisszátok a pisiteket, hanem fürödtök is benne. De jó nektek.

Nem elég egyeseknek a közösségi oldal még egy közösségi pisiben úszás is kell.

2011. júl. 8. 10:05
 15/27 anonim válasza:

Előző: Miközben provokálsz, úgy magadat járatod le... mellesleg teljesen off... A Tiszát meg a vizelet csak felhígítja fogja a sok sz*rtól, amit már a gyárak belepumpáltak.

Szerintem a kérdés nem teljes... Milyen úszásnemben gondolkozzunk?

Gyorsúszásban, jelentős izomterhelés mellett sem a koncentráció, sem a lazulás nem fog összejönni. Hátúszás, pillangó detto. Egyik jelentős izommunka közben sem tudsz pisilni... Ezeknek fontos élettani szerepük és miértjük van.

Ami szóba jöhet az a lassú mell- vagy kutyaúszás. Illetve lebegés... Ilyenkor ha nagyon kell akkor úgyis jönni fog. Gyakorold az ellazulást. Esetleg a próbálj olyan pozíciót, olyan érzést felvenni mint amikor a wc-n vagy.Próbálj a környezetedben valamiről asszociálni a pisilésre. Sok nőnél pl a vízcsobogás vizelési ingert vált ki....

2011. júl. 9. 12:22
 16/27 anonim ***** válasza:

énis tudok pisilni úszás közben!!! :D sose volt ezzel gondom... :P

16/L

2011. júl. 10. 23:14
 17/27 anonim válasza:
46%
Hát,gratulálok ! Ez nagyon-nagy probléma,de próbáljatok kimenni a vízből és tisztább lesz a medence.
2011. júl. 11. 08:08
 18/27 anonim válasza:
50%
én a wc-be szoktam huggyozni egyszer próbáld ki!
2011. júl. 12. 11:16
 19/27 A kérdező kommentje:
A Tisza neked hol medence? Amúgy meg nem valós dolog, csak kérdés, nem kell kioktatni.
2011. júl. 12. 14:27
 20/27 anonim válasza:
56%
Sztem meg azért nem tudsz vizbe pisilni, mert a külső nyomás (a viz nyomása) nagyobb ,mint az az erő ,mint amivel te ki tudod magadból préselni a vizeletet...Am most voltunk Tiszán ,és nekem simán ment a vizbe-pisilés...
2011. júl. 12. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!