Miért nem tud az ember úszás közben pisilni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 11:07
1/27 Draug válasza:
Szerintem tud... volt már, hogy azért ment el a kedvem az élményfürdő medencéjétől, mert látom, hogy egy 4 éves forma kissrác ahogy halad a vízben, egy enyhén sötétebb, sárgás foltot hagy maga után...
2/27 anonim válasza:
Felnőtt embernél elég erős a pszichés gátlás is, és a záróizmok is ahhoz, hogy megakadályozzák a pisilést.
3/27 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, úszom a Tiszában, nincs gátlásom, mégse tudok pisilni úszás közben.
2011. júl. 6. 11:48
5/27 anonim válasza:
Azért mert működnek a záróizmaid, és úszás közben az agyad arra koncentrál, hogy ússz, és bekapcsolja a "záróizom-automatikát". :)
6/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te miért nem tudsz úszás közben vizelni. Ha ez ennyire fontos neked, ekkor próbálkozz és gyakorolj.
8/27 Vadmeggy válasza:
Én sem tudok, de NAGYON IRIGYELLEK TITEKET!
9/27 anonim válasza:
Mert az izmaid mozognak és reflexből automatikus zárva vannak a záróizmok. előbb el kell lazulni, akkor megy.
10/27 anonim válasza:
azért nem tud mert a farka is az úszásra koncentrál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!