Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hallottatok a 2029-es aszteroi...

Hallottatok a 2029-es aszteroidáról, hogy elvileg 99%, hogy ez már befog csapódni?

Figyelt kérdés
Múltkor volt a Spektrumon nem is egyszer, hogy 2029-ben egy sokkal nagyobb aszteroida fog becsapódni a Földbe, mint, amilyen a dinoszauruszok korában. Olyannyira nagy, hogy semmivel nem tudják megállítani vagy ha meg is próbálnák valamivel lelőni, akkor még nagyobb kárt tennének a Földbe, mint, hogy egészbe hagyják, mert ha szét lövik, akkor már 100%, hogy becsapódik, ha meg nem lövik szét, akkor még van rá esély, hogy esetleg kikerüli a Földet, aminek 1% az esélye, ugyanis megállapították, hogy valami 19 éve tart a Föld felé és kiszámolták, hogy 2029-ben csapódik be, amitől nagyon félnek és el sem tudják képzelni mi lesz. Minden nap figyelik és sajnos olyan nagy, hogy eddig még nem tért el attól, hogy ne a Föld fele tartana és nem is tudják eltéríteni a tömege miatt. Szerintem ez befog találni, mivel a dinoszauruszok korában is betalált egy és attól még, hogy mi emberek vagyunk, ugyanúgy velünk is megtörténhet. Ti hisztek ebben? Szerintetek tényleg vége lesz mindennek? Láttátok a tv-ben?
2011. jún. 27. 00:06
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Üdv szintén kárókatona :D
2011. jún. 30. 00:09
 42/48 anonim válasza:
én olyat hallotam h 1 a 45000-hez h becsapódik...de mind1 mer úgyis jön a 2012-es... :P
2011. júl. 15. 16:55
 43/48 anonim válasza:

Na jó ez vicc.. előjössz ezzel a dumával hirtelen, hogy nem is Te nézted... :D

Na de mindegy, a lényeg, hogy egy kozmikus céllövöldében élünk, vagyis idő kérdése, hogy mikor céloz meg minket egy aszteroida. Ezen meg majd aggódjunk akkor.

(Egyébként bizonyított, hogy az emberi agy valamiért képtelen reagálni olyan problémára, ami hosszú évek/évtizedek múlva következik be. Ezért sem foglalkozik az emberiség nagy része még mindig a globális felmelegedéssel. Mert nem nekünk lesz vele igazán komoly problémánk hanem az unokáinknak. És az ember ilyen, ami minket már nem, vagy csak alig érint azzal minek foglalkozzunk.)

2011. júl. 16. 12:34
 44/48 anonim válasza:
18 év alatt a Föld már jóval ott lesz mint itt.. :D úgyhogy ha ide számították annak az 1% 99%-ra fog nőni.. és te mondod h az ilyeneken mindenki nevet? :D pont te vagy az aki minden ilyet komolyan vesz..
2011. júl. 22. 22:40
 45/48 anonim ***** válasza:
44%
2011 van,2029 már ilyen porlasztó fegyvereink lesznek meg ilyenek,egy meteor nem lesz akadály ne félj :)
2011. okt. 7. 16:34
 46/48 anonim ***** válasza:
A dinoszauruszokat egy akkora aszteroida pusztította ki, mint a Mount Everest. És a hangsebesség 60x-ával csapódott a földbe.
2011. nov. 9. 18:13
 47/48 anonim ***** válasza:

Lehet hogy meghalunk ,de harcolhatunk

A dinók nem voltak olyan intelligensek mint mi

De EMBEREK vagyunk.

Isten azért teremtett minket mert azt hitte hogy mindenki jó valamiért de sajnos tévedett,az ember a leggonoszabb teremtmény amit ismerek,ez Isten büntetése,mist azt gondolod én nem tettem semmit ,de mindenki felekős valamiért én még csak most kezdtem élni de utolsö pillanatomig lélekszakadtában harcolni fogok és ha meghalok,remélem dicsőségben halok meg

😑

2020. márc. 25. 12:34
 48/48 anonim válasza:

Ne féljétek a halált, mert Isten országa mindenkit befogad, ki hitét belé vetette.

Szólok hát a múlt embereinek.

Elvileg ma is egy nagy aszteroida hála el a föld mellett és a NASA potenciális veszélyként tekint rá, mert keresztezi a föld pályáját.

Semmi nem lesz, ne aggódjatok.

Túléltük már rengeteg világvégét volt, hogy 1 évben többször is.

Ez sem lesz másképp.

2023. febr. 16. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!