Hallottatok a 2029-es aszteroidáról, hogy elvileg 99%, hogy ez már befog csapódni?
Na jó ez vicc.. előjössz ezzel a dumával hirtelen, hogy nem is Te nézted... :D
Na de mindegy, a lényeg, hogy egy kozmikus céllövöldében élünk, vagyis idő kérdése, hogy mikor céloz meg minket egy aszteroida. Ezen meg majd aggódjunk akkor.
(Egyébként bizonyított, hogy az emberi agy valamiért képtelen reagálni olyan problémára, ami hosszú évek/évtizedek múlva következik be. Ezért sem foglalkozik az emberiség nagy része még mindig a globális felmelegedéssel. Mert nem nekünk lesz vele igazán komoly problémánk hanem az unokáinknak. És az ember ilyen, ami minket már nem, vagy csak alig érint azzal minek foglalkozzunk.)
Lehet hogy meghalunk ,de harcolhatunk
A dinók nem voltak olyan intelligensek mint mi
De EMBEREK vagyunk.
Isten azért teremtett minket mert azt hitte hogy mindenki jó valamiért de sajnos tévedett,az ember a leggonoszabb teremtmény amit ismerek,ez Isten büntetése,mist azt gondolod én nem tettem semmit ,de mindenki felekős valamiért én még csak most kezdtem élni de utolsö pillanatomig lélekszakadtában harcolni fogok és ha meghalok,remélem dicsőségben halok meg
😑
Ne féljétek a halált, mert Isten országa mindenkit befogad, ki hitét belé vetette.
Szólok hát a múlt embereinek.
Elvileg ma is egy nagy aszteroida hála el a föld mellett és a NASA potenciális veszélyként tekint rá, mert keresztezi a föld pályáját.
Semmi nem lesz, ne aggódjatok.
Túléltük már rengeteg világvégét volt, hogy 1 évben többször is.
Ez sem lesz másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!