Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mondanátok nekem valamit a...

Mondanátok nekem valamit a fizikából amiról nagyon jó kis plakátot tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Fizika házi dolgozatunk az, hogy csináljunk egy plakátot csak azt nem tudom mi legyen a témája.Kérlek titeket segítsetek valami érdekes témát választani.A normális válaszokat nagyon megköszönöm.
2011. ápr. 20. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
a relativitáselméletről jót lehet csinálni, viszonylag sok anyag van hozzá
2011. ápr. 20. 16:37
 2/10 anonim válasza:
a szilárdtest-fizika is roppant szemléletes, még mintadarabokat is csavarhatsz a plakátodra.
2011. ápr. 20. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Fizika jelenléte a mindennapi életben.

Tegyél rá képeket, ábrákat. Az egyszerű ember számára is érthető, világos információt közöljön. Nem kell túlbonyolítani. Hívja fel a figyelmet a gyakorlati alkalmazások hasznosságára, szükségességére.

2011. ápr. 20. 18:14
 4/10 anonim válasza:
Relativitás, téridő, ezek nagyon jó témák és egy csomó anyag van róla a neten.
2011. ápr. 20. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Hányadikos vagy? Gondolom olyan témát kell választanod, amiről tanultatok. Vagy az nem szempont?
2011. ápr. 20. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
részecskeütközések is látványosak, csak nem árt mellé némi magyarázat
2011. ápr. 20. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Hidrogénbomba. Van magyar vonatkozása, látványos képek, minden egéséges fiút érdekel. Térj ki külön a békés célú felhasználás lehetőségeire. Vannak. Tényleg. Csak drága.
2011. ápr. 20. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
hidrogén bomba előtt atomot mert a hidrogén bombát atom bomba "gyújtja be"
2011. ápr. 20. 20:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kezecske.Amugy 8.osztályos vagyok de nem szempont hogy tanult dologról kell.Köszi mindenkinek!
2011. ápr. 21. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mivel 2011 az atommag éve, ezért szerintem egész jó ötlet a különböző atommodellekről készíteni.
2011. ápr. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!