Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nasa Kepler anomália 2014...

Nasa Kepler anomália 2014 ilyenről tudtok?

Figyelt kérdés

Nem tudtam jobban megfogalmazni ezen késői órán, sajnálom.

Egyik ismerősöm említette, hogy a nasa "nem hubble" ebből gondolom, hogy a Kepler távcsöve felfedezett a "galaxisunk szélén" valami anomáliát ami közeledik felénk és a 2014-ben lesz hozzánk a legközelebb/akkor ér ide. Az ismerős beszámolójából akár arra is következtethetek, hogy valamiféle intelligens dolog közelít felénk. Állítólag az SG.hu-n olvasta.

Ha valaki tudja linkelje nekem legyen szíves, mert azért én szeretem az ennél pontosabb információkat, mint amit átadott nekem a srác.

2011. jan. 17. 00:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez sem vág egybe teljesen, de köszönöm azoknak akik próbálnak segíteni, és lehetőségeket, információkat szolgáltattak a lehúzás és nem a kérdéshez kapcsolódó okoskodás helyett.
2011. jan. 17. 16:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Sir Butcher te meg remélem így fogod tanítani a gyereked, mint ahogy itt magyarázol, ostobaságot feltételezve... 15 fölött remélem meg fog romlani a kapcsolatotok majdan.....
2011. aug. 16. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, a gyerekemet úgy fogom tanítani, hogyha ordas baromságot mondanak neki, azt úgy kezelje, ahogy kell: ordas baromságnak.

De most nem azért: valaki jön olyannal, hogy "állítólag" hallotta, és "állítólag jön" és "galaxisunk szélén van" és pár év (a pár alatt nem hogy 100.000-500.000 évet, hanem kevesebb, mint 3!!!! évet kell érteni) akkor azt hülyének kell nézni, de legalábbis erősen szeptikusan fogadni. 3 év alatt a Jupitertől nehezen ér ide valami, az barátod meg olyanról beszélt, hogy az állítólagos valami a fénysebesség több ezerszeresével közeledik felénk. Pont felénk, amikor 30.000 fényéves távolságban a nap kisebb, mint egy porszem a Plútóról nézve, de az a valami, ami cáfolja az összes ismert, és bizonyított fizikai tényt, pontosan felénk jön.

Ez az információ egyértelműen hoax. Anélkül is, hogy kiterjedt tudományos információid lennének. Nem győzöm hangsúlyozni, hogyha valaki ilyet mond, nem szabad elhinni. Te meg elhitted, hiszen pontosabb információkat kértél olyanról, amiről egyértelműen nem lehet (kivéve azt, hogy hülyeség.)

Egyébként ne féltsd a jövendő gyerekemmel a kapcsolatomat, volt már alkalmam apáskodni nem is egyszer, és remekül kijöttünk. Meg arról nem is beszélve, hogy amint a gyerekem eljut oda, hogy képes megérteni maga körül a világot, megmutatom neki, mi hogyan működik - és nem fog bedőlni ilyeneknek.

Mondjuk, a gyerekemnek illemet is fogok tanítani, amit minden bizonnyal veled is megtettek a szüleid. Csak sajnos nem fogott rajtad, amiért sajnálom őket. Ismeretlenül is.

További szép napot :)

2011. aug. 16. 18:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem sikerült megértened. Semmi gond, én elnézem neked.

Ha hoax akkor is kér(t)em róla az információt.

Ki mondta, hogy elhittem? Csak több infót akartam róla. Igazából tőled nem kaptam, úgyhogy felesleges az eddigi összes válaszod.

Mivel úgylátom olyan típus vagy akié kell hogy legyen az utolsó szó, így a kérdést kiszedem a listámból, a továbbiakban azt nevelsz, ill annak magyarázol (szerinted) egy kérdésblogban akit csak akarsz.

Mellesleg semmi újat nem mondtál, a "tudományos" ömlengésed közepette, mivel nagyságrendileg még mindig tudom hogy hogy s mint van a naprendszerünkkel. Attól hogy kigúgliztad, vagy anno megjegyezted a pontos számadatokat hát, nem lettem beljebb (merthogy gúglim nekem is van).

Valójában idegesítő az a jelenség, hogy ha itt valaki kérdez valami szokásostól eltérőt akkor azt hiszik hogy 13 éves kislány érdeklődik a szüzességéről, és indítanak Ádámtól meg Évától, de a kérdésre már nem sikerül odaérni.

Sajnálom hogy ennyire sztereotíp módon gondolkozol.

Direkt idézőjel konyhanyelv stb-t használtam hogy érzékeltessem a dolog súlyát. Erre sem sikerült felfigyelned, és egy fél év kellett hozzá, hogy mindezt elmondd nekem... bámulatos... remélem azért sokat kellett gondolkozni rajta.

Nos a modorom háát igen...az elején még hallgattam anyukámékra, ami a modort illeti, de a hozzád hasonló emberek rádöbbentettek hogy van akivel nem muszáj modorosnak lenni, mivel igazából a diszkrét és a direkt kurv@aaanyázás közt csak a külső szemlélők számára van különbség. A többi az valamiféle lingvisztikai, szociális sznobság. Itt nincs külső fél akinek a szemében a civilizált modorommal imponálni kell, hogy a vita során mellém álljanak, mer "a másikazeggyállatHE" illetve nem igazán érdekelnek, mivel az egésznek tétje sincs+anonimitás van.

(Az alapműveltségemen kívül tanultam üzleti levelezést, uh tudom hogy nekem is "További szép napot" kellene írnom vagy valami ezzel ekvivalenst, de

1-a modorom nem teszi ezt lehetővé

2-én nem akarok senkit meggyőzni róla, hogy művelt vagyok, sem arról hogy illemtudó

3-nem is igazán gondolom komolyan

Úgyhogy pápusz!

2011. aug. 28. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért vicces, hogy beállítod magad idiótának, aztán még rá is vágsz pár lapáttal! Külön gratuláció.

Egyrészt: te szedted elő a kérdést, ismét, te írtál, ezért ugrott nekem előre. Tehát a fél éves említésed már baromság. De nem baj.

A modornak nem külső elvárásnak kéne lennie, hanem belső igénynek. Neked úgy tűnik, ezt sem sikerült megérteni. Részvétem, ismét.

A számadatokat pedig igen, tanultam, iskolában, általánosban, és középben. Ugyanott, ahol etikát is tanítottak. Bár gyanítom neked egyikbe se sikerült eljutnod.

Amúgy, ha oly okos, tanult, de legalábbis google-t használni tudó ember vagy, akkor mégis miért kell további információ arról, ami első pillantásra hülyeség?

Mondok egy jó infót: az ég piros hupikék pöttyökkel. Jó kérdezősködést! (Attól függetlenül, hogy ez is egyértelmű baromság...)

Üzletembernek tényleg remek lehetsz. Ha nem neked van igazad, nem beismered, hanem dől belőled az ocsmányság. Tökéletes gerinctelen állatfajta vagy, gratulálok! :)

Egyébként, nem igazán érdekel, hogy elolvasod, vagy sem. Én jót szórakoztam, remélem, mások is.

És igen, kulturált köszönésre/búcsúzásra kulturáltan kéne reagálni. A hozzád hasonló bunkók engem is megpróbáltak rávenni, hogy lesüllyedjek a szintjükre, és tapló legyek, de úgy döntöttem, bennem több gerinc van ehhez. De, szerencsére nem vagyunk egyformák. :)

2011. aug. 28. 16:26
 16/16 A kérdező kommentje:

Abból amit eddig látok te sem vagy több, mint én, ne ringasd illúziókba magad.

Egyébként a kérdésre a válasz helyett valami egyebet írtál.

Mert nem azt kérdeztem, hogy ez lehetséges e, hanem hogy hol a cikk a link a konkrét story valami forrással.

Erre ilyenkor tudod hogy kell válaszolni? ÍGY: www.xyz.hu

Nemm tudom, hogy mi okozta az értelmezési nehézséget. Nem tudom hogy miért sulykolsz valamit amikor már előtte megmondtam róla hogy én se veszem komolyan... De te csak tolod itt a galaxisátmérőt...

Te nem a kérdésre válaszoltál. Az ars poeticádat pedig nem kérdeztem.

Mellesleg a segítőkészség és az internetes megmondóember közt van különbség.

Az alacsony labdát amit dobtál visszaütném; számomra nem igazán úgy tűnik mintha te jobban tudnál veszteni, mint én.

"Nincs igazam"? Ember ÉN KÉRDEZTEM!!!!!!!! Ez a szituáció ha válaszolsz a kérdésre és nem a megmondóember szerepében tetszelegsz ki sem alakulhatott volna, mivel aki kérdez annak azért általában igaza van. Kivéve ha utókérdésről van szó, ott ugye kétes nemde?.

Örömödre bejelenthetem hogy jobban hasonlítasz rám, mint hinnéd.

A pöttyös éggel kapcsolatban...a példa remek és szemléletes, ha van valami kis rajongótáborod a hü*yék biztos tapsikolnak belőle, te meg a pódiumon magadat, de!

Én még attól szerethetnék több infót róla nem?

DE.

(ha nem tudod hogy miért szeretnék róla, akkor sajnállak, találj ki valamit magadnak én ugyan nem nyújtok több támadási felületet /merhogy neked minden az, ha úgy szeretnéd én meg ennyire nem érek rá/)

Valami ilyesmi céllal jött létre az oldal nem?

DE.

Talán a szabályzat is említi, hogy ha nem tudsz érdemi választ adni a FELTETT KÉRDÉSRE (nem arra hogy hülyeség e a kérdés vagy sem) akkor talán jobb ha nem teszed nem?

DE.

Úgylátom általában azért a tiéd az utolsó szó, így szeretnélek felkérni rá hogy erre mindenképp reagálj. Nem mintha kíváncsi lennék rá, csak nehogy beszoruljon és valami bajod legyen, aztán ki fog egy nap 500 kérdésre válaszolni ha nem T E.

Amúgy a belső igényes rész nagyon szép volt, komolyan mondom még sírtam is. Ám szerintem ha valakinek arra van belső igénye, hogy aki kötekedik vele (merthogy te kb ezt teszed velem) azt pofánverje, nem beteg, vagy kultúrálatlan, hanem teljesen egészséges emberi reakció. (Csak az a fránya kékvér elhiteti az emberrel az ellenkezőjét. Nade sebaj ebből is húztak már hasznot elegen.)

Mert ha ezt az ember nem teszi akkor kicsit idő után megkattan, aztán a belső feszültségét ilyen oldalakon vezeti le azzal, hogy a megmondóember szerepében abajgat másokat, akik sose voltak a VÉLEMÉNYÉRE kíváncsiak. (Nem lennék oly felelőtlen hogy ezt nyitva hagyjam neked úgyhogy ideírnám kisbötűvel, hogy rád céloztam eme kis bekezdésben)

Egyébként egy szempontból jó kis hely ez neked. Mindig lesz alapanyag akivel beszélgethetsz itt, hiszen ha még a szubjektív dolgokra is ráállsz (én pl lehetek e kíváncsi a pöttyös égboltra vagy sem) akkor VALAKI MINDIG TÉVEDNI FOG!!!!!!!!!

És megjelenhetsz te, tettrekészen, tele ésszel, miközben Jusztícia tol maga előtt és oszlatja szét a sötétséget az aránytalanságot a világon a s*ggedből sugárzó mennyei fénnyel...Aztán beleér a kezed a bilibe

Nem értek egyet azzal hogy gerinctelen volnék, de tudod mit? Legyek inkább gerinctelen, mint hogy a kőkemény gerincem annyira legyen jó, hogy megtartja a kosfejem amivel a falat törik

2011. szept. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!