Nasa Kepler anomália 2014 ilyenről tudtok?
Nem tudtam jobban megfogalmazni ezen késői órán, sajnálom.
Egyik ismerősöm említette, hogy a nasa "nem hubble" ebből gondolom, hogy a Kepler távcsöve felfedezett a "galaxisunk szélén" valami anomáliát ami közeledik felénk és a 2014-ben lesz hozzánk a legközelebb/akkor ér ide. Az ismerős beszámolójából akár arra is következtethetek, hogy valamiféle intelligens dolog közelít felénk. Állítólag az SG.hu-n olvasta.
Ha valaki tudja linkelje nekem legyen szíves, mert azért én szeretem az ennél pontosabb információkat, mint amit átadott nekem a srác.
Az elöttem szolo szerintem rosz sublert használt a távolság méréséhez!
Az ösrobbanás ota közel fénysebességgel növekszik a mi kis világunk!Megjegyzem ,ezért van sötét éjszaka ,mert,ha nem tágulna,akkor ez összes fény bennmaradna és viszajönne.
A kolortor ahol Kepler élt/vakoskodott,mert alig látott/ Zagan városáben van,de ott senki sem hallott anomáliárol!!!!!!!!
Erre gondolsz?
UFO vagy sem? A NASA színt vallott:
Hatalmas várakozás előzte meg a NASA sajtótájékoztatóját hétfő délután, mivel egy kivételes objektumra bukkantak a Chandra űrtávcsővel, és kiderült, hogy a legfiatalabb fekete lyukat sikerült megtalálniuk a szakembereknek a kozmikus szomszédságunkban a röntgensugárzásra érzékeny űrobszervatóriummal.
A kivételes objektum tehát egy "újszülött" fekete lyuk, bár - mutattak rá a csillagászok - nem zárható ki az sem, hogy egy szintén kivételesen fiatal és gyorsan forgó neutroncsillagról van szó, mivel ez is magyarázata lehet a röntgensugárzásnak, amelyet a Chandra űrtávcső észlelt.
Esetleg ez?
"Rendelkezhet saját bolygórendszerrel is, melyen minden további nélkül élet is kifejlődhetett, hiszen a vörös törpecsillagok rendkívül hosszú ideig sugároznak egyenletes teljesítménnyel. Természetesen akár intelligens élet is. A látogatók a Nemezis bolygóiról is érkezhetnek"
Valami nemezis hipotézis vagy micsoda. :D Keress rá google-n, vagy írd be, hogy anomáliák a naprendszerben. Valamit csak ki ad, ami esetleg hasznos neked.
Kezdjük azzal, hogy az "állítólag itt olvasta" szöveget vágd a kukába azzal a mozdulattal.
Az, ami a Galaxisunk szélén van, az még 2000 év múlva se ér ide könnyen, nem hogy 2...
A srác nagyot mondott, te meg feltétel nélkül elhitted, ahogy látom...
4:18 , 9:23
A többiekre vegyesen: kinek inge vegye magára.
Oké a keplerrel tévedtem de nem kell történelemórát tartani, aki ennyire tud az ideírhatna annyit, hogy: "Nem lehet, hogy te a Chandra teleszkópra gondoltál?"
Tisztában vagyok a galaxisunk méreteivel, mondjuk én nem wikiztem ki a pontos adatokat, de nagyságrendileg képben voltam azzal, hogy a galaxis széle az nem 3 év a fénynek. Ezért is raktam már idézőjelbe a kérdésemben.
Sir butcher te meg egyenesen hihetetlen vagy. Ennyire hülyének rég próbáltak meg beállítani. Persze ha valakinek önértékelési problémái vannak az másokra is kivetülhet. Mint mondjuk a te esetedben vetült mindez énrám...
Pardon az kimaradt, hogy
4:18 , 9:23
Köszönöm! Majd ha legközelebb beszélek a sráccal akivel egyébként 3-4 naponta találkozok és jóbarátok vagyunk megkérdezem hogy nem ilyesmi volt-e.
Szóval rám vetíted az önértékelési problémáidat? :D
De ettől függetlenül nem értem a gondodat.
Most te azt írtad a kérdésben, hogy egyik ismerősöd szerint a NASA felfedezett valamit a "galaxisunk szélén" amiről nem tudni mi, de valószinűleg intelligens, és 3 év múlva itt lesz.
Hát, most lehet, tényleg velem van a baj, de ha valaki nekem ilyet mond, indításképpen hülyének nézem. De végülis igazad van, régóta tudom, hogy velem van a baj, és nem a világgal. Túl normális, értelmes, szép és szerény vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!