37%-os akku savból (kénsav), forralással mekkora töménységet tudok elérni?
Ha jól gondolom, a víz egy jó részét 100°C fölött ki tudnám belőle forralni, a kénsav valami 300°C körül forr...?!
Akár milyen meglepő nem robbantgatni akarok vagy mit tudom én, hanem opáloknak a kezeléséhez kell. Sajnos a 37%-os önmagában gyenge, nem karbonizálja megfelelően a cukrot.
A kénsav nagyon erősen vízszívó és megtartó nem hiszem hogy nagyon elengedi a vízet.A 37%-os forráspontja felmegy nagyon magasra, nem gondolod? Ilyen nincs hogy a íz 100 fokon kiforr belőle. A másik a melegítéskor kénsavgőz kerül a levegőbe, nem gondolod hogy életveszélyes helyzetet teremtenél?
Az opálokat meg a cukrok elszenesítését nem értem.
Ez egy eljárás, ennek nem szeretnék bele menni a részleteibe.
Talán rosszul tettem föl a kérdést, és túlbonyolítottam, a lényege: Hogyan tudom ezt az akku savat töményebbé varázsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!