Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha szénsavmentes ásványvízből...

Ledzep kérdése:

Ha szénsavmentes ásványvízből főzök pl levest, vagy néha azt használok főzéshez, akkor az ásványi anyagok megmardnak vagy a forralással eltűnnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
jó'megy!
2011. máj. 11. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Megmaradnak. De nálunk a legtöbb helyen jó minőségű a csapvíz, szóval nem biztos h érdemes erre használnod, hisz kb. 10szer olyan drága.
2011. máj. 11. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!