Ledzep kérdése:
Ha szénsavmentes ásványvízből főzök pl levest, vagy néha azt használok főzéshez, akkor az ásványi anyagok megmardnak vagy a forralással eltűnnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 22:31
2/2 anonim válasza:
Megmaradnak. De nálunk a legtöbb helyen jó minőségű a csapvíz, szóval nem biztos h érdemes erre használnod, hisz kb. 10szer olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!