Lehet, hogy a csillagok is élölények?
Egy pont a mondat végét jelzi.
Több pont a bizonytalanságot fejezi ki.
A mi értékrendünk a Bibliára épül, még ha nem ismerünk belőle egy sort se. Az pedig Ember-központú.
Nehogymá rámfogd hogy hittérítő vagyok!
A csillagokat egyébként a régi magyar nyelvben "állatok"-nak nevezték, fordították.
Persze!
Páros ujjú patás gömbhal testfelépítésű kibernetikus organizmusok, növényi eredetű fehérjékből felépítve.A végbelükben létrejövő csillagközi gázoktól foszforeszkálnak.
Lehet, hogy élnek, de az valami egészen más jellegű élet.
Az biztos, hogy én nem szeretnék csillag lenni, mert bazi unalmas lehet. Inkább élnék emberként annyi ideig :)
Azt írtad van elég energiájuk ahhoz, hogy gondolkozzanak. Nekem meg van elég energiám ahhoz, hogy felszeleteljek egy répát, de a francba is, mindig csak megég.
Amúgy hogyhogy Pedro még nem szólt hozzá? :D
néha a nap is úgy viselkedik, mintha határozottan morcos lenne, sőt általában meg énekel is, igaz, ez az ének nem éppen dallamos.
Bizonyos értelmezések szerint minden nagyobb csoprt egy-egy önálló élőlény. Pl a szervek, a szervezetek, az egyedek (ezek vagyunk mi).
Majd tovább haladva, élőlényként képzelhetjük el a Földet, aminek mi vagyunk a sejtjei, alkotóelemei, majd Naprendszer, Galaxis, Univerzum, stb.
Egy élőlény nem azért élőlény mert van benne valami 'erő', mert te itt az ezoterikus erőre gondolsz, ami nem létezik.
A csillagok nem akarnak szaporodni, ez pedig arra mutat, hogy nem élőlények. Ez nem a tudományok témakörbe való, hanem az ezotéria témakörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!