Lehet, hogy a csillagok is élölények?
..a legutolsó kérdésed ismerős, mert egyszer azt kérdeztem, hogy "hol van az ember" és akkor is az volt a végső kérdés, hogy "hol vettem azt a jó anyagot..." aztán letörölték az egészet.
Pedig az ember nincs sehol--- szerintem nem tudod megérinteni, de mind1..!
Az anyagot én termelem magamnak különben,központilag de mind1.
Igen, a csillagok VÉGSŐ élőlények, de mi többet érünk náluk..a Biblia szerint.
A csillagok azok a lények amivé az ember válni szeretne I-sten nélkül.NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
A Föld-golyó biztos él.
A kő nem él.
A víz nem él, de nem is élettelen..
Az anyag nem él...mi anyagból vagyunk, de egyfajta erő van hozzánkadva. Ez az erő koncentrálódik a csillagokban is a legideálisabb gömb formában.
Nem nem, teljesen félre érted a szituációt, vagy csak kényelmetlen lenne elmagyarázni a dolgot. Tehát, harmadszor: A csillagok mely tulajdonsága vetette fel benned annak lehetőségét, hogy esetleg élnek?
Honnan tudod, hogy a csillagokban ugyanolyan erő van, mint bennünk?
Miből gondold, hogy csillagoknak gömb alakjuk van? (Remélem ez nem érinti alapjaiban az elméleted)
"az "végtelen" energia koncentrálódása miatt gondoltam erre."
És hol koncentrálódik "végtelen" energia?
"Hát az embernek nem az energia koncentrálása a lényege?"
Hát nem tudom... egyelőre nem látok semmit, ami erre utalna.. pedig koncentrálok.
"Csak a tömegvonzás ereje létezik"
Tényleg csak az létezik? Utalnak arra jelek, hogy a világon a gravitáción kívül elég sok minden létezik. pl az a vajaspirítós, amit most eszek. (Bár, már nem sokáig fog létezni... legalábbis pirítósként)
""kocka" csillagról nem is tudtam eddig, még a leg scifibb regény se ment el odáig."
A forgó égitestek alakja nem a "tökéletes" gömb (bármit is jelentsen a tökéletes jelző), forgás és a forgó anyag keltette gravitációs egyenetlenség kismértékben torzítja az alakját... picit, pont annyira, hogy ne legyen tökéletes.
Bár emlékeztetnélek, a Star trek világban a Borg kocka ürhajó, amit a közös tudat vezérel, tulajdonképpen él: koncentrálódik benne "erő", "nagy", olyan nagy, hogy eltörpülnek benne a kollektíva tagjai, tudattal rendelkezik.. ilyesmi
hol koncentrálódik végtelen energia?
végtelenbe terjesztve ki egy csillag tömegét, az mindent magába szippant. tehát az energiája "végtelenné" válik.
Az élet lényege pedig a végtelenség elérése. Ergo a csillagok az élet legvégsőbb formái. hidd el az emberek inkább csillagok akarnak lenni, mint "emberek". Ebből az irányból is nézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!