Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehet, hogy a csillagok is...

Lehet, hogy a csillagok is élölények?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:42
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

..a legutolsó kérdésed ismerős, mert egyszer azt kérdeztem, hogy "hol van az ember" és akkor is az volt a végső kérdés, hogy "hol vettem azt a jó anyagot..." aztán letörölték az egészet.

Pedig az ember nincs sehol--- szerintem nem tudod megérinteni, de mind1..!

Az anyagot én termelem magamnak különben,központilag de mind1.

Igen, a csillagok VÉGSŐ élőlények, de mi többet érünk náluk..a Biblia szerint.

A csillagok azok a lények amivé az ember válni szeretne I-sten nélkül.NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

2011. jan. 11. 15:49
 12/34 A kérdező kommentje:

A Föld-golyó biztos él.

A kő nem él.

A víz nem él, de nem is élettelen..

Az anyag nem él...mi anyagból vagyunk, de egyfajta erő van hozzánkadva. Ez az erő koncentrálódik a csillagokban is a legideálisabb gömb formában.

2011. jan. 11. 15:57
 13/34 anonim ***** válasza:
79%

Nem nem, teljesen félre érted a szituációt, vagy csak kényelmetlen lenne elmagyarázni a dolgot. Tehát, harmadszor: A csillagok mely tulajdonsága vetette fel benned annak lehetőségét, hogy esetleg élnek?

Honnan tudod, hogy a csillagokban ugyanolyan erő van, mint bennünk?

Miből gondold, hogy csillagoknak gömb alakjuk van? (Remélem ez nem érinti alapjaiban az elméleted)

2011. jan. 11. 16:07
 14/34 A kérdező kommentje:
..az "végtelen" energia koncentrálódása miatt gondoltam erre. Hát az embernek nem az energia koncentrálása a lényege?
2011. jan. 11. 16:12
 15/34 A kérdező kommentje:
"ERÖ" erő, nem? Ha nem, akkor Archimédés nem mondta volna azt, hogy egy fix pont kimozdítja a világegyetemet a helyéről. Csak a tömegvonzás ereje létezik, a gravitáció, amire nincs is magyarázat a mai napig.
2011. jan. 11. 16:17
 16/34 A kérdező kommentje:
"kocka" csillagról nem is tudtam eddig, még a leg scifibb regény se ment el odáig.
2011. jan. 11. 16:19
 17/34 anonim ***** válasza:

"az "végtelen" energia koncentrálódása miatt gondoltam erre."

És hol koncentrálódik "végtelen" energia?

"Hát az embernek nem az energia koncentrálása a lényege?"

Hát nem tudom... egyelőre nem látok semmit, ami erre utalna.. pedig koncentrálok.

"Csak a tömegvonzás ereje létezik"

Tényleg csak az létezik? Utalnak arra jelek, hogy a világon a gravitáción kívül elég sok minden létezik. pl az a vajaspirítós, amit most eszek. (Bár, már nem sokáig fog létezni... legalábbis pirítósként)

""kocka" csillagról nem is tudtam eddig, még a leg scifibb regény se ment el odáig."

A forgó égitestek alakja nem a "tökéletes" gömb (bármit is jelentsen a tökéletes jelző), forgás és a forgó anyag keltette gravitációs egyenetlenség kismértékben torzítja az alakját... picit, pont annyira, hogy ne legyen tökéletes.

Bár emlékeztetnélek, a Star trek világban a Borg kocka ürhajó, amit a közös tudat vezérel, tulajdonképpen él: koncentrálódik benne "erő", "nagy", olyan nagy, hogy eltörpülnek benne a kollektíva tagjai, tudattal rendelkezik.. ilyesmi

2011. jan. 11. 17:24
 18/34 A kérdező kommentje:
Amikor eszed a "vajaspirítóst" akkor is energiát koncentrálsz magadba. És a szex kivételével mindent csak bevételezel, ott meg be-meg kivételezel, de a csillagok is pulzél-nak persze...
2011. jan. 11. 18:18
 19/34 A kérdező kommentje:

hol koncentrálódik végtelen energia?

végtelenbe terjesztve ki egy csillag tömegét, az mindent magába szippant. tehát az energiája "végtelenné" válik.

Az élet lényege pedig a végtelenség elérése. Ergo a csillagok az élet legvégsőbb formái. hidd el az emberek inkább csillagok akarnak lenni, mint "emberek". Ebből az irányból is nézheted.

2011. jan. 11. 18:27
 20/34 anonim ***** válasza:
"hidd el az emberek inkább csillagok akarnak lenni, mint "emberek"" - Ja, végülis elég sokan szeretnének film SZTÁROK lenni.
2011. jan. 11. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!