A bolygók értelmetlenül keringenek a Naprendszer körül?
A minap néztem egy dokumentumfilmet au Univerzumról (nagyon érdekel ez a téma, sokat gondolkodok rajta)
és mindig sokkol, h a semmiben lógunk :)
A lényeg a kérdésemben,h mikor látom a dokfilmben,h kering a bolygó a Napja körül, mindig arra gondolok,h most ennek mi értelme van? Csak fizika az egész, törvény, ennek így kell lennie? A bolygók a Nap melléktermékei?
Valaki elmagyarázná,h hogyan és miért müködik ez? Vélemények? ( remélem megértettétek amit szeretnék tudni :)
Köszi a válaszokat!
L
én annyi tudok, a napnak van a legnagyobb vonzása, és minden úgy kering, hogy egyre közelebb a naphoz
pár billó a végtelenediken (- én saccom) év múlva minden belesül a napba
A bolygók értelmetlenül keringenek, mivel nincs értelmük.
Annyi értelme van az egész keringésnek, hogy ma jó ebédet fogok enni, és ha a bolygók nem keringenének, akkor ezt nem tehetném, és kávét sem ihatnék utána.
Igazából a kérdésedben kevesebb értelmet látok, mint a bolygók keringésében. Milyen jellegű válaszokat szeretnél kapni? Mire vagy kíváncsi? Hogy működik-e a fizika akkor is, ha te nem érted, miért?
Pff lehet,h olyat kérdeztem aminek semmi értelme....
bocsánat, vszínüleg nem kapok soha választ erre mint ahogy sokmindenre sem. Szoktam olvasni is erről, csak kiváncsi voltam,h ti hogy látjátok.
Ha érdekel a téma, ajánlom figyelmedbe a következő áttanulmányozását:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!