Mi a véleményetek a négerekről?
*A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Sajnálom, nem szabad rasszista választ írni, erre pedig csak azt lehet. Ha a négerekről úgy általában ír valaki, az rassz szerinti megkülönböztetés, azaz rasszizmus.
Semmi, esznek, isznak, alszanak, jönnek-mennek, ahogy más.
Nem járnak szoliba. :D
Közelről nem ismerek négereket, egyetemen beszélgettem 1-2-szer, semmi különös nem volt.
Olyanok, mint a többi ember. Van köztük rosszindulató, kedves, lusta, aranyos, pletykás, gyilkos, normális, visszahúzodó, tehetséges...stb....:D
Az, hogy ki milyen felesleges bőrszínhez hasonlítani.
Ha ott laknék, valszeg lenne róluk véleményem, így nincs.
Magyar kisebbségi vonatkozásban is a Budai villanyegyedben élők akik nem jártak még cigányfaluban, inkább NE mondjanak semmit a romákról ha nem ismerik őket, főleg ne védjék, hogy jaj szegények.
Én se védem a feketéket, nem ismerem őket, meg Mo-n inkább csak normális négerek élnek, velük nem szokott baj lenni.
A köcsögnéger/köcsögroma/köcsögakármi - kidobó, matektanár, kaller - is sztereotípia, attól, hogy Bronxban 1 sarkot se mész és lerúgják a veséd, máshol még vannak normális négerek.
(Ahogy normális kidobók is, bár az szerintem ritkább)
"Na egyikőtök sem lakott még Bronx-ban...."
Hát nem, de az a feka aki a munkatársam volt jópofa volt, barátságos és orvosi diplomája volt és éppen a PhD-ját csinálta.
Ök is Isten teremtményei.
A bőrükben több pigment van és ők nem kapnak a napozástól bőrrákot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!